«Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2019»: Μεγάλος χορηγός η Max Media Greece

Η Max Media Greece στηρίζει σαν «Μεγάλος Χορηγός» τον θεσμό «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», που διοργανώνει φέτος για Πέμπτη συνεχή χρονιά η DIRECTION BUSINESS NETWORK.

Αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τις υγείες δυνάμεις της ελληνικής αγοράς, η διοργάνωση τελεί για ακόμη μια χρονιά υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς.

Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το παρών αναμένεται να δώσουν 600 περίπου υψηλόβαθμα στελέχη της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και του πολιτικού χώρου

Η Max Media International εισήλθε επίσημα στην Ελληνική αγορά ως Max Media Greece τον Φεβρουάριο του 2019. Το διεθνές δίκτυο media agencies έχει παρουσία σε 58 χώρες με διεθνές πελατολόγιο το οποίο περιλαμβάνει πληθώρα μεγάλων διαφημιζόμενων και brands όπως, Marks & Spencers, HSBC, Kellogs και Reed Group.

Η αποστολή της Μax Media Greece είναι να αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη των brands με στόχο την βελτιστοποίηση των ενεργειών marketing μέσω χρήσης πρωτοποριακών λύσεων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), προβλέποντας και μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα των πωλήσεων με βάση το media budget.

Ο κύριος Γιάννης Τερπίτσας, Client Director της Max Media Greece, ανέφερε σχετικά: «Σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, η απόλυτη έμφαση είναι στο αποτέλεσμα. Η Max Media Greece εγγυάται ότι κάθε ευρώ ενεργειών marketing αποδίδει το μέγιστο αποτέλεσμα πωλήσεων.  Δεσμευόμαστε να δουλέψουμε με τους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας με στόχο την κερδοφόρα τους ανάπτυξη».

Τα βραβεία

Στην Τελετή θα βραβευθούν οι:

• ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

• GREEK BUSINESS CHAMPIONS, επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10.000.000 € και αύξηση μεγαλύτερη του 20%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

• ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΛΑΔΩΝ, οι κορυφαίες επιχειρήσεις των βασικών κλάδων της οικονομίας.

•  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ επιχειρήσεις σε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚH ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και TURNAROUND BUSINESS και η

•  ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣH

Το κορυφαίο βραβείο της διοργάνωσης «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ», θα αναδειχθεί μετά από ψηφοφορία μεταξύ 7.500 υψηλόβαθμων στελεχών των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων. Οι υποψήφιες 20 επιχειρήσεις που απαρτίζουν τη λίστα ψηφοφορίας, επιλέχθηκαν από την Ειδική Επιτροπή Βράβευσης, με βάση τα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα για το 2017 και την εν γένει πορεία τους στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι και την εικόνα τους στην αγορά. Δεν έχουν συμπεριληφθεί Τράπεζες, Εταιρείες του Δημοσίου, Ασφαλιστικές Εταιρείες και Εταιρείες Συμμετοχών.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα βραβεία βασίζονται στα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάζει η έκδοση «Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network, η οποία και θα διανεμηθεί στην Τελετή Απονομής τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ