Ρόδος: Το ιταλικό εστιατόριο Il Borgo Pizza Pasta Bar με μενού σε γραφή Braille

Στη γραφική Παλιά Πόλη της Ρόδου, το Il Borgo Pizza Pasta Bar είναι ένα κομψό Ιταλικό εστιατόριο, το οποίο αποτελεί γαστρονομικό προορισμό για τους λάτρεις του καλού φαγητού. Το εστιατόριο βρίσκεται στην πύλη της Παναγιάς (Παναγιά του Μπούργκου).

Με γνώμονα το σεβασμό προς τη διαφορετικότητα, ο Κωνσταντίνος Μουστάκας– ιδιοκτήτης του ιταλικού εστιατορίου – προχώρησε σε μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία για τα ελληνικά δεδομένα. Για τον ίδιο, ο σεβασμός στα άτομα με ιδιαιτερότητες ξεκινά απο την καθημερινότητα και αποδεικνύεται στην πράξη. Έτσι λοιπόν, το εστιατόριο απέκτησε κατάλογο σε γραφή Braille – ο οποίος περιλαμβάνει ό,τι ακριβώς διαθέτει και ο συμβατικός κατάλογος – καθιστώντας το φιλικό στα άτομα με προβλήματα όρασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, χαρακτηριστικό του εστιατορίου είναι η υπέροχη αυλή του, με θέα τη θάλασσα. Το μενού αντανακλά το ύφος και τη φιλοσοφία του εστιατορίου τιµώντας τις ολόφρεσκες premium πρώτες ύλες µέσα από δηµιουργικούς γευστικούς συνδυασµούς και πιάτα στα οποία κυριαρχεί η απλότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ