Wish Upon a Superstar από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Ετήσιο Δείπνο με σκοπό την υιοθεσία ευχών οργάνωσε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στη Στοά City Link. Πρωταγωνίστρια της βραδιάς η μικρή Αλεξάνδρα. Ενάμιση χρόνο μετά την εκπλήρωση της ευχής της φόρεσε ξανά το φόρεμα της Ραπουνζέλ και με τη συνοδεία των ανθρώπων που βοήθησαν τότε να ζήσει το όνειρό της, Γιώργο Χρανιώτη και Γεωργία Αβασκαντήρα, έκλεψε τις καρδιές των 480 παρευρισκόμενων.

Η αναβίωση του παραμυθιού υπό την αφήγηση της μητέρας ήταν καθηλωτική και κορυφώθηκε με την ερμηνεία του τραγουδιού «Βλέπω φως» από την Αλεξάνδρα. Το μήνυμα της εξόδου από το σκοτάδι έδωσε το έναυσμα για την Υιοθεσία Ευχών με αποτέλεσμα να καλυφθεί το κόστος 15 ευχών σε αναμονή, για παιδιά που έχουν ανάγκη τη ψυχική ανάταση για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Το συντονισμό της βραδιάς και την παρουσίαση της Υιοθεσίας Ευχής ανέλαβε με το δικό της μοναδικά εμψυχωτικό τρόπο η Μαρία Μπεκατώρου, εθελόντρια του Οργανισμού τα τελευταία 20 χρόνια.

Ήρωες και Superstars των παιδιών, όπως η Χιονάτη, η Tinker Bell, τα Στρουμφάκια, Star Wars, ο Άγιος Βασίλης, τα Χελωνονιτζάκια και τόσοι ακόμα, προσκάλεσαν το κοινό μέσα από μία πρωτότυπη παρέλαση στον κόσμο των ευχών, ενώ πλήθος επωνύμων που έχουν εκπληρώσει ευχές παιδιών ενίσχυσαν την προσπάθεια.

Μία ακόμη #wishmaker πολλών ευχών κοριτσιών του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, η Έλενα Παπαρίζου, που συμμετείχε αφιλοκερδώς μαζί με τους μουσικούς της, έλαμψε επί σκηνής με την ομορφιά και την καλοσύνη της ενώ έκλεισε την εμφάνισή της τραγουδώντας το “My number one” θυμίζοντας σε όλους πώς τα παιδιά είναι το Νο 1 στη ζωή μας.

Μεγάλοι χορηγοί της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Praxia Bank και Elite Strom με την αναδοχή του Χρυσού Αστεριού, Κωτσόβολος και Pharmathen με την αναδοχή του Ασημένιου Αστεριού, Mercedes Benz, Ευρωκλινική Παίδων και Amuse Concept Events,  με την αναδοχή του Χάλκινου Αστεριού, ενώ πολλές ακόμη υιοθέτησαν ευχές και στήριξαν με την αγορά εισιτηρίων τη συγκινητική βραδιά.

Θερμά ευχαριστήρια στους χορηγούς και υποστηρικτές: City Link, MINOS EMI, ΕΨΑ, ΤΣΑΝΤΑΛΗ, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, RSVP Event Design + Rental, Music Vibes, Torre, PAVLOS – The flower Workshop, New Advert, Next, Park My Car, Group 1 Security, Andrew Siveras-Saxophone Events.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΑΝΤ1, God, Tempo OMD

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ