Απόλυτα επιτυχημένος ο 30ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 30ος  Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, με επίσημο χορηγό & ονομαστικό χορηγό στους Αγώνες δρόμου των 5 & 10χλμ.  για δεύτερη συνεχή χρονιά την WIND Ελλάς.

Συνολικά 26.000 δρομείς, έλληνες και ξένοι, έλαβαν θέσεις την Κυριακή 11 Νοεμβρίου το πρωί στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στην εκκίνηση των Αγώνων Δρόμου 5χλμ & 10χλμ αλλά και στον Μαραθώνα στην εκκίνηση της Κλασικής Διαδρομής των 42.195 χλμ.

Φέτος η WIND για δεύτερη χρονιά έδωσε στη διοργάνωση χαρακτήρα κοινωνικής αλληλεγγύης καλώντας όλους τους συμμετέχοντες να τρέξουν για να στηρίξουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε πολύ δυναμικά, η WIND Running Team που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη ομάδα που έχει λάβει ποτέ μέρος στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, με 1.500 δρομείς συνολικά σε όλους τους αγώνες. Για καθέναν δρομέα της WIND Running Team η WIND δώρισε στην ΕΛΕΠΑΠ το ποσό των 10 ευρώ.

Ξεχωριστό ρόλο, αυτό του «πρεσβευτή» είχαν 9 δημοφιλείς Έλληνες που φόρεσαν με τη σειρά τους τη φανέλα της WIND Running Team  για να προσφέρουν στην ΕΛΕΠΑΠ. Οι Έυα Αντωνοπούλου, Πάνος Βλάχος, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Νικολέττα Ράλλη, Χρήστος Φερεντίνος, Δούκισσα Νομικού, Ευγενία Μανωλίδου και Εύη Φραγκάκη βρέθηκαν σήμερα στην εκκίνηση των αγώνων του ΚΜΑ και για κάθε έναν «πρεσβευτή», η WIND προσέφερε στην ΕΛΕΠΑΠ το ποσό των 1000€.

Όμως η WIND έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους δρομείς του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών να συνεισφέρουν στην ΕΛΕΠΑΠ. Για κάθε έναν από τους 26.000 δρομείς της διοργάνωσης που πέρασαν κάτω από την ΑΨΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ με τη σήμανση «I like WIND – Πάτα like και πρόσφερε» η οποία βρίσκονταν επί της λεωφόρου Βας. Σοφίας,η WIND δώρισε 1 ευρώ στην ΕΛΕΠΑΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ