«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Οι ανάγκες των παιδιών δεν πάνε διακοπές

Με το μήνυμα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και οι ανάγκες των παιδιών δεν πάνε διακοπές … σας καλούμε όλους να στηρίξετε τις πολύτιμες υπηρεσίες για κάθε παιδί.

Κάθε μέρα, όλο το 24ωρο, ανά πάσα στιγμή όλες οι υπηρεσίες του Οργανισμού λειτουργούν κανονικά και παραμένουν ενεργές στην υπηρεσία του κάθε παιδιού και οικογένειας, πανελλαδικά. Οι ανάγκες των παιδιών παραμένουν οι ίδιες και τα περιστατικά που χρήζουν άμεσης επέμβασης δεν παύουν το καλοκαίρι. Αντιθέτως τους καλοκαιρινούς μήνες τα αιτήματα για υποστήριξη αυξάνονται.

Αυτό το Καλοκαίρι οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα είναι δίπλα στα 350* παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια μας.
Αυτό το καλοκαίρι οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα βρίσκονται δίπλα στα 1.800* παιδιά, που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία Παίδων, μακριά από τα σπίτια τους.

Αυτό το καλοκαίρι οι άνθρωποι του Χαμόγελου με τα ασθενοφόρα μας θα διακομίσουν 750* παιδιά με προβλήματα υγείας από και προς τα Νοσοκομεία Παίδων.

Αυτό το καλοκαίρι οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα εξασφαλίσουν ό,τι χρειάζεται για το καθημερινό τραπέζι 3.600* παιδιών, που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα.

Αυτό το καλοκαίρι οι άνθρωποι του Χαμόγελου στη Γραμμή SOS 1056 θα απαντήσουν σε περισσότερες από 68.000* κλήσεις παιδιών που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι του Χαμόγελου και αυτό το καλοκαίρι με το πιο ζεστό Χαμόγελό τους θα βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα σε κάθε παιδί!

Βοηθήστε κι εσείς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να δώσει σε 74.000 Παιδιά* το πιο σημαντικό δώρο και αυτό το καλοκαίρι: το ΧΑΜΟΓΕΛΟ τους!

*βάσει των ετήσιων στατιστικών στοιχείων του Οργανισμού για το έτος 2018

Στηρίξτε τις δράσεις με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 

Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό, μόνο από Ελλάδα
(χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

Στείλτε SMS στο 19810 τη λέξη «ΧΑΜΟΓΕΛΟ» , μόνο από Ελλάδα
(χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)

– Βρείτε όλους τους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης εδώ
– Επισκεφτείτε τα καλοκαιρινά μας Bazaars. Δείτε πού πραγματοποιούνται εδώ
– Κάντε τις καλοκαιρινές σας αγορές  στο E-shop μας εδώ
-Στήριξη σε είδη πρώτης ανάγκης. Δείτε τη λίστα με τα είδη και τα σημεία συγκέντρωσης εδώ

Περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Τηλ. 210-3306140
press@hamogelo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ