H Mustela στηρίζει το έργο της ΑμΚΕ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ

H Mustela στηρίζει το έργο της ΑμΚΕ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ για την προαγωγή της υγείας της νέας μητέρας & της οικογένειας.

Η ΑμΚΕ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» από την ίδρυσή της το 2006, έχει ως κύριο στόχο της τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της φροντίδας και της υποστήριξης της εγκύου, της νέας μητέρας, του νεογνού και της οικογένειας.

Μία από τις σημαντικότερες δράσεις της είναι η Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας, η οποία στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, ψυχολόγους και μαίες και από το 2014 έχει ανταποκριθεί σε περισσότερες από 40.000 κλήσεις από όλη την Ελλάδα. Η Τηλεφωνική Γραμμή παρέχει δωρεάν υπηρεσίες που αφορούν την ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική στην έγκυο, λεχωίδα, νέα μητέρα και πατέρα, καθώς και συμβουλευτική τόσο για τον τοκετό, όσο για τον μητρικό θηλασμό, και την φροντίδα του νεογνού.

Η Mustela, πρωτοπόρος εδώ και 60 χρόνια στον χώρο της βρεφικής και παιδιατρικής δερματολογίας καθώς και της μαιευτικής, είναι δίπλα στο μωρό και το παιδί, από την 1η ημέρα της γέννησης, καθώς και στη μέλλουσα και νέα μητέρα, με εξειδικευμένα προϊόντα που φροντίζουν καθημερινά και με ασφάλεια το δέρμα τους. Θέλοντας να αποδείξει εμπράκτως για ακόμη μια φορά την αγάπη της για τη νέα οικογένεια, η Mustela στηρίζει το πολύτιμο έργο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑμΚΕ) «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ», συμμετέχοντας στην οικονομική ενίσχυση της Τηλεφωνικής Γραμμής Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας.
Η κ. Ηρώ Κουμάκη, Εμπορική Διευθύντρια της ISOPLUS, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μία από τις βασικές δεσμεύσεις της Mustela είναι η φροντίδα της μέλλουσας & νέας μαμάς, η οποία βιώνει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά της από την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τον τοκετό. «Είναι τιμή μας να συμβάλλουμε στο αξιόλογο έργο της ΑμΚΕ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ», ενισχύοντας την Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας που έχει ως βασικό στόχο την προαγωγή της υγείας της, αλλά και όλης της οικογένειας».

Από την πλευρά του, ο κ. Βασίλης Δάγλας, Διευθυντής της ΑμΚΕ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ», δήλωσε για τη νέα συνεργασία: «Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη στήριξη της Mustela στην Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης, η οποία αποτελεί μία από τις βασικότερες δράσεις μας. Η υποστήριξη από μία εταιρεία που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη γύρω από τη φροντίδα του μωρού και της μητέρας, όπως η Mustela, ενισχύει την προσπάθειά μας για την επίτευξη της ισότιμης και αδιάκριτης πρόσβασης όλων των εγκύων, νέων μητέρων και των οικογενειών τους σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κατά την περιγεννητική περίοδο».

Σχετικά με την Φαιναρέτη
Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑμΚΕ) «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό να συμβάλλει ενεργά στην βελτίωση της περιγεννητικής φροντίδας στην Ελλάδα, μέσω εξειδικευμένων παρεμβάσεων, που αφορούν στην ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών μαιευτικής φροντίδας και ψυχολογικής υποστήριξης. Κύρια επιδίωξη του οργανισμού είναι η υιοθέτηση ορθών πρακτικών υγείας όπως ο φυσιολογικός τοκετός, ο μητρικός θηλασμός, η προετοιμασία για τη γονεϊκότητα, η έγκαιρη ανίχνευση και θεραπεία των περιγεννητικών ψυχικών διαταραχών. Για περισσότερες πληροφορίες: www.fainareti.gr

Σχετικά με την ISOPLUS
Η ISOPLUS Α.Ε., με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο, η ISOPLUS προσφέρει φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας, με σκοπό την παροχή μιας ποιοτικής ζωής σε καθημερινή βάση. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αποτελούνται από άριστες πρώτες ύλες, βασισμένα στη μοναδική επιστημονική γνώση και εμπειρία των μεγαλύτερων εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής, και όχι μόνο, παγκοσμίως. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας αριθμεί πάνω από 700 προϊόντα, τα οποία διανέμονται σε όλη την Ελλάδα, σε φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής. Η ISOPLUS αντιπροσωπεύει μέχρι και σήμερα τους κορυφαίους οίκους συμπληρωμάτων διατροφής Solgar και Nature’s Bounty, τους οίκους καλλυντικών dr.organic και Optima, καθώς και τη μάρκα βρεφικών και παιδικών προϊόντων περιποίησης Mustela® Επιπλέον, με γνώμονα την αγάπη της εταιρείας για τον υγιεινό τρόπο ζωής, την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση, έχει αναπτύξει τη δική της μοναδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements. Από το 2012 μέχρι και σήμερα, η ISOPLUS δραστηριοποιείται και διεθνώς, με εξαγωγικές δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων (Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία κτλ.), καθώς και στην Κύπρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ