Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Bιώσιμης Aνάπτυξης για τα Πρότυπα GRI

Η ΕΥ, πιστοποιημένος συνεργάτης του οργανισμού Global Reporting Initiative (GRI), θα πραγματοποιήσει το 21ο διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα Πρότυπα Εκθέσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης GRI και τις σχετικές αλλαγές από τις κατευθυντήριες οδηγίες GRI G4, στα γραφεία της στο Μαρούσι (Οδός Χειμάρρας 8B, 151 25), την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από εγκεκριμένους – από το GRI – εκπαιδευτές του τμήματος Υπηρεσιών Κλιματικής Αλλαγής & Βιώσιμης Ανάπτυξης της EY Ελλάδος και με τη συμμετοχή προσκεκλημένων ομιλητών από κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίνονται στον χώρο της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την προσέγγισή τους στην κατάρτιση Εκθέσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης ή/και σε όσους αναζητούν καθοδήγηση για την κατάρτιση της πρώτης τους Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης. Ειδική αναφορά θα γίνει στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τη δημοσιοποίηση μη-χρηματοοικονομικών πληροφοριών.
Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης, απευθείας από τον οργανισμό GRI.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ