Μινωικές Γραμμές: Εκπτώσεις ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Οι Μινωικές Γραμμές στηρίζουν τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προσφέροντας ειδικές παροχές, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και της διαδικασίας στελέχωσης των δομών παιδείας των νησιών της χώρας.

Συγκεκριμένα, στις γραμμές Ηράκλειο – Πειραιάς, Χανιά – Πειραιάς, Ηράκλειο – Μήλος – Πειραιάς και αντίστροφα, με τα H/S/Fs Knossos Palace, Mykonos Palace και Festos Palace ισχύει από αύριο έκπτωση 50% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός από Deck, VIP θέσεις και Lux καμπίνες) καθώς στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος). Επίσης, στη γραμμή Ηράκλειο – Κυκλάδες – Ηράκλειο, με το H/S/C Santorini Palace ισχύει επίσης έκπτωση 50% εκτός από VIP θέσεις. Όπως και αντίστοιχη έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος).

Οι εκπτώσεις παρέχονται με την επίδειξη από τους δικαιούχους της υπουργικής απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και της αστυνομικής τους ταυτότητας κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Οι παραπάνω εκπτώσεις θα ισχύσουν έως και τις 11/09/2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ