Υιοθεσία αδέσποτων στο Costa Navarino

Λίγες ημέρες απομένουν για το #WeAreBetterWithPets Weekend, που διοργανώνουν από κοινού η Costa Navarino και ηPurina από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, στο The Westin Resort Costa Navarino.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο με στόχο την υιοθεσία των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενεί και περιθάλπει το Navarino Pet Community.
Με σύνθημα «Υιοθετούμε, Δεν Αγοράζουμε», το The Westin Resort Costa Navarino προσκαλεί τους επισκέπτες του σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων, γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, τεχνικές εκπαίδευσης, βασικές οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές για αρμονική συμβίωση με τα κατοικίδιά μας από τους ειδικούς του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων (www.ekes.gr), Yoga, πρωινό τρέξιμο «RunWestin with your pet», περίπατο στην παραλία και πολλά άλλα!
Το Navarino Pet Community είναι μια πρωτοβουλία των εργαζομένων της Costa Navarino έχει ως στόχο την προσφορά στέγης, τροφής και ασφάλειας σε αδέσποτα ζώα, μέχρι να βρουν τη νέα τους οικογένεια. Μέχρι σήμερα, με τη βοήθεια των εθελοντών του Navarino Pet Community και την υποστήριξη της Costa Navarino περισσότερα από 40 αδέσποτα ζώα έχουν βρει ένα σπίτι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Οι επισκέπτες του The Westin Resort Costa Navarino μπορούν να συμμετάσχουν στις δράσεις του #WeAreBetterWithPets Weekend μαζί με τον τετράποδο φίλο τους, απολαμβάνοντας τη φθινοπωρινή μεσσηνιακή φύση, αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητες που προσφέρει η Costa Navarino για όλη την οικογένεια, μεταξύ των οποίων μια μεγάλη ποικιλία σπορ (snorkelling, καταδύσεις, αναρρίχηση, yachting, τένις, μπάσκετ, ποδηλασία, γκολφ και πολλά άλλα), αλλά και αυθεντικές εμπειρίες που αναδεικνύουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεσσηνίας.
Για κάθε υιοθεσία που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του τριημέρου, η Purina θα προσφέρει την τροφή για τους πρώτους 6 μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ