Το «ΠΛΑΙΣΙΟ» μοίρασε 7.000 τσάντες για 4η συνεχή χρονιά

Η μεγάλη ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνει η εταιρεία «ΠΛΑΙΣΙΟ» στο ξεκίνημα κάθε νέας σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο PROLEPSIS, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου. Μία ενέργεια που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016 και τείνει να εξελιχθεί σε θεσμό, με την εταιρεία να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και να στηρίζει έμπρακτα τα νεότερα μέλη της ελληνικής κοινωνίας. Κατά τη διάρκεια του διημέρου, πραγματοποιήθηκαν διανομές πάνω από 7.000 σχολικών τσαντών σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία ολόκληρης της χώρας, ενώ το Πλαίσιο ετοιμάζεται να μοιράσει και 2.500 δωρεάν γεύματα σε μαθητές σχολείων, συμμετέχοντας ενεργά στο Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου PROLEPSIS.

To συνολικό εγχείρημα βασίστηκε για άλλη μία φορά στη μεγάλη κινητοποίηση της εθελοντικής ομάδας «Πλάι σου», την οποία στελεχώνουν πάνω από 300 εργαζόμενοι του Πλαισίου. Μέσα από την προσωπική επαφή τους με τα παιδιά, τη δυναμική παρουσία τους στους χώρους διανομής και τη μεγάλη διάθεση να προσφέρουν, οι εθελοντές της ομάδας αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στην όλη προσπάθεια με καθοριστική συνεισφορά στην επιτυχία της.

Μία από τις κεντρικές διανομές πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο της Αθήνας, όπου μοιράστηκαν πάνω από 300 τσάντες.

Στη δράση, μάλιστα, έδωσαν το «παρών» οι δημοφιλείς YouTubers NerZhul και Natasha Kay, οι οποίοι μαζί με τους εθελοντές της ομάδας «Πλάι σου», βρέθηκαν κοντά στα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους, ενώ η εκδήλωση κορυφώθηκε με μία mini συναυλία της Natasha Kay, η οποία τραγούδησε παρέα με τους μικρούς της φίλους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην εν λόγω ενέργεια είχαν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο και οι ίδιοι οι πελάτες του Πλαισίου, καθώς με την αγορά μιας τσάντας Goomby από 29,90€ και άνω, προσέφεραν αυτόματα άλλη μία σχολική τσάντα ως δώρο σε ένα παιδί που την είχε ανάγκη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ