Porto Palace Hotel: Συνεργασία με το OPENENERGY για «πράσινο» μέλλον

sdr_HDRB

Το Porto Palace Hotel συμμετέχει στην Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, το ξενοδοχείο συνεργάζεται με το OPENENERGY, το οποίο φέρνει την επανάσταση στη συγκομιδή ενέργειας, παρέχοντας στην αγορά πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, το Porto Palace Hotel εγκατέστησε στο rooftop του εύκαμπτα Οργανικά Φωτοβολταϊκά Πάνελ (OPV Panel), υψηλής αισθητικής, τα οποία παράγονται σε όλες τις διαστάσεις και προσαρμόζονται σε κάθε επιφάνεια. Επιπλέον, στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας συγκαταλέγονται το μικρό βάρος, το χαμηλό κόστος και η δυνατότητα φορητότητας. Η εγκατάσταση επιτρέπει είτε την άμεση φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών (πχ. κινητά τηλέφωνα, laptops) και την τροφοδοσία συσσωρευτών ενέργειας, είτε τη διοχέτευση ενέργειας στο κεντρικό δίκτυο ηλεκτρισμού, επιτυγχάνοντας το μέγιστο βαθμό απόδοσης.

Συμμετέχοντας στη δράση αυτή, το Porto Palace αξιοποιεί τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συνδέοντας αρμονικά το βιομηχανικό παρελθόν του κτιρίου με το μέλλον της βιώσιμης ανάπτυξης στον τομέα της φιλοξενίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ