Ο Όμιλος Quest συμμετέχει στις «Ημέρες Καριέρας»

Ο Όμιλος Quest συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας, τη μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που πραγματοποιείται για 15η χρονιά από το kariera.gr, στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στελέχη από τα Τμήματα HR όλων των εταιρειών του Ομίλου, θα βρίσκονται στο stand 114- Δ7, αλλά και σε όλους τους χώρους της Έκθεσης, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για τον Όμιλο, τις δραστηριότητές του, τις ανοικτές θέσεις εργασίας, καθώς και ευρύτερα για τις γνώσεις, τις δεξιότητες, αλλά και τις αξίες που αναζητά ένας μεγάλος Οργανισμός που αναπτύσσεται συνεχώς στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε τομείς αιχμής, από τους νέους συνεργάτες / εργαζόμενους του.

Ο Όμιλος Quest με περισσότερα από 38 χρόνια παρουσίας στην αγορά, έχει αναγνωρίσει το ανθρώπινο δυναμικό ως θεμελιώδη παράγοντα στη δημιουργία αξίας, στην εξέλιξη και την επιτυχία του. Η ανάπτυξη και η εκπαίδευση των εργαζομένων, η προσέλκυση και διατήρηση ικανών στελεχών, η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών, καθώς και ο απόλυτος σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι αναπόσπαστα στοιχεία στη στρατηγική και την κουλτούρα του.

Ο Όμιλος, με περισσότερα από 1750 άτομα προσωπικό σήμερα και δραστηριότητες στον τομέα της Πληροφορικής στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Διάθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών σε χονδρική και λιανική, Ολοκληρωμένες Λύσεις ), του ηλεκτρονικού εμπορίου, των ταχυμεταφορών και ταχυδρομικών υπηρεσιών, των ηλεκτρονικών συναλλαγών και της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, δημιουργεί κάθε χρόνο σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας, δίνοντας ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να εργασθούν, συμβάλλοντας στον περιορισμό της διαρροής πνευματικού κεφαλαίου, στη μείωση της ανεργίας και στη διάδοση τεχνογνωσίας στην εγχώρια αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από τα στελέχη της ελληνικής αγοράς πληροφορικής, έχουν υπάρξει εργαζόμενοι των εταιρειών του Ομίλου Quest, ακολουθώντας στη συνέχεια μία εξελικτική πορεία στην αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ