Ημερίδα από το Αλμα Ζωής: «Μύθοι και αλήθειες για τον καρκίνο μαστού»

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει ανοιχτή ημερίδα με θέμα: «Μεταστατικός καρκίνος μαστού: Μύθοι και αλήθειες».

Στόχος της 1ης Ημερίδας «Μεταστατικός καρκίνος μαστού: Μύθοι και αλήθειες» είναι να προσεγγίσει σφαιρικά το ζήτημα του μεταστατικού καρκίνου μαστού, δίνοντας βήμα σε έγκριτα μέλη της ιατρικής κοινότητας, σε εξειδικευμένους ψυχολόγους υγείας και σε εκπροσώπους συλλόγων ασθενών.

Η θεματολογία της Ημερίδας συμπεριλαμβάνει τα νεότερα δεδομένα από την επιστημονική κοινότητα, την ανάλυση του μεταστατικού καρκίνου μαστού σε παρελθόν – παρόν και μέλλον, την παρουσίαση δράσεων για την αντιμετώπιση του στίγματος , την αναγνώριση των αναγκών των ασθενών με μετάσταση, την βελτίωση της ποιότητας ζωής, όπως επίσης και την επικοινωνία γιατρού – ασθενούς.

Η 1η Ημερίδα «Μεταστατικός καρκίνος μαστού: Μύθοι και αλήθειες» απευθύνεται σε μέλη της επιστημονικής κοινότητας που ασχολούνται με ασθενείς με μεταστατικό καρκίνο μαστού, στις ίδιες τις ασθενείς, σε δημοσιογράφους υγείας και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το ζήτημα της μετάστασης και της ποιότητας ζωής των ασθενών με μεταστατικό καρκίνο μαστού.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από τις 9πμ έως τις 5μμ στο ξενοδοχείο Amalia, λεωφ. Αμαλίας 10, Αθήνα.

Η συμμετοχή σε αυτή είναι δωρεάν, ως 18/10 στη γραμματεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» 210 41 80 006.

Το προσωρινό πρόγραμμα: https://www.almazois.gr/2019/10/imerida-metastatikos-karkinos-mastou-mythoi-alitheies/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ