Chipita: Προμηθεύεται αποκλειστικά cage-free αυγά

Η Chipita δίνει διαχρονικά έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών της και για το 2019 προχωρά σε μια νέα διεθνή δέσμευση για την υπεύθυνη προέλευση των συστατικών της και την υψηλή διατροφική αξία των προϊόντων της.

Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων, με στόχο τη διασφάλιση βελτιωμένης ευζωίας για τα ζώα στις αλυσίδες εφοδιασμού της, προχωρά σε προμήθεια αυγών και προϊόντων αυγού αποκλειστικά από συστήματα εκτροφής χωρίς κλουβιά, για όλες τις μονάδες και γραμμές παραγωγής της, σε κάθε χώρα όπου δραστηριοποιείται.

Η Chipita ήδη από την ίδρυσή της, πριν από 46 χρόνια, ακολουθεί μια βιώσιμη περιβαλλοντική πολιτική με κύριο μέλημα να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, εφαρμόζει αυστηρότατα συστήματα ελέγχου, πιστοποιημένα από αξιόπιστους παγκόσμιους οργανισμούς και επιλέγει υπεύθυνες μεθόδους παραγωγής και προμηθευτές που ασπάζονται τις ίδιες αρχές υπευθυνότητας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων της και έχει επιτύχει, από το 2006 την απουσία τεχνητών χρωμάτων από όλα της τα προϊόντα, από το 2007 την απουσία από αυτά trans λιπαρών, ενώ από το 2014 διαθέτει κρουασάν χωρίς συντηρητικά. Επιπλέον, φροντίζει να ελέγχει και το κοινωνικό αποτύπωμα των προμηθευτών της, επιλέγοντας προμηθεύτριες εταιρείες που διαθέτουν πιστοποίηση UTZ, δηλαδή εφαρμόζουν πρακτικές που απαγορεύουν την παιδική εργασία, την εξαναγκαστική εργασία (δουλεία) και τις διακρίσεις στον χώρο εργασίας.

Με την κοινωνική και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της, η Chipita δεσμεύεται να επιστρέφει αξία στους καταναλωτές, συστηματικά και με συνέπεια, περιφρουρώντας και αναβαθμίζοντας την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ