«Επίθεση αγάπης» από τη ΠΑΕ Ολυμπιακός και την Stoiximan για τα παιδιά

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας που τιμάται κάθε χρόνο στις 17 Οκτωβρίου η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός δημιούργησε μια εξέδρα που κατακλύστηκε από παιδιά από την Μητρόπολη Πειραιά, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Μοσχάτου τον Ερυθρό Σταυρό και άλλα ιδρύματα, τα οποία παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τον αγώνα των δυο ομάδων.

Πριν από την έναρξη του αγώνα όμως τους περίμενε μια όμορφη έκπληξη που είχαν ετοιμάσει ειδικά για αυτά, η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και ο Μεγάλος Χορηγός της ομάδας, η Stoiximan.

Tα παιδιά δέχτηκαν μια… επίθεση αγάπης από 600 λούτρινα αρκουδάκια που είχαν μοιραστεί στις διπλανές εξέδρες και σουίτες του σταδίου αλλά και στους παίκτες των δύο ομάδων, παίρνοντας την σκυτάλη από μια αντίστοιχη όμορφη ενέργεια που είχε γίνει πριν από μερικές εβδομάδες σε αγώνα του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Τα δώρα αυτά έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από τους μικρούς φίλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Με αφορμή την ενέργεια αυτή ο CMO της Stoiximan κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος σημείωσε: «Εδώ και τέσσερα χρόνια η Stoiximan ως Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε κοινωνός του κοινού μας οράματος για προσφορά και αλληλεγγύη πέρα από τα στενά όρια αγωνιστικής δράσης. Είναι άλλωστε κάτι που ταιριάζει στην φιλοσοφία της εταιρείας η οποία υλοποιεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας, με πολλές από αυτές να αφορούν τα παιδιά. Το χαμόγελο των μικρών μας φίλων που φιλοξένησε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά από αυτή την συμβολική ενέργεια είναι η μεγαλύτερη μας ανταμοιβή. Για αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε και στο μέλλον αντίστοιχες δράσεις. Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στους φιλάθλους που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια, στους παίχτες και των δυο ομάδων που συμμετείχαν καθώς και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρωτοβουλία αυτή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ