INTERSYS: Δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού

H INTERSYS, επίσημος διανομέας της Krug & Priester GmbH & Co, προσέφερε 18 καταστροφείς εγγράφων Ideal καλύπτοντας τις ανάγκες του Οργανισμού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και στα 11 περιφερειακά του γραφεία που λειτουργούν πανελλαδικά.

Tα συγκεκριμένα μηχανήματα αποκλειστικά γερμανικής κατασκευής, χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και επιπλέον την εφ όρου ζωής εγγύηση στις «λεπίδες» του καταστροφέα, εξαλείφοντας έτσι κάθε μελλοντική ανάγκη του οργανισμού για ανάλογες δαπάνες.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαχρονικά βρίσκεται δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί. Μέσω της δημιουργίας ενός οργανωμένου και ασφαλούς περιβάλλοντος με έμφαση στις Αξίες της Ανιδιοτέλειας, της Αξιοπρέπειας και του Σεβασμού, ο Οργανισμός παρέχει στήριξη και φροντίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Το πολυδιάστατο έργο του Οργανισμού περιλαμβάνει άμεσες και αποτελεσματικές δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων που απειλούν παιδιά.

Με την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR), οποιαδήποτε επιχείρηση ή οργανισμός διαχειρίζεται έγγραφα με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα οφείλει να διασφαλίζει την προστασία τους ακόμη και μετά την επεξεργασία τους. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία ΙNTERSYS AE  θέτει στη διάθεση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την απόλυτη τεχνογνωσία & εξειδίκευση στην υλοποίηση έργων GDPR, εξασφαλίζοντας την πλήρη Συμμόρφωσή του με την ισχύουσα νομοθεσία.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΙNTERSYS AE για την πολύτιμη προσφορά της,  τη στήριξή της αλλά και για τη διάθεσή της να ενώσει τις δυνάμεις της με όραμα Το Χαμόγελο κάθε Παιδιού!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία ΙNTERSYS AE επισκεφτείτε  την ιστοσελίδα: http://www.intersys.gr/default.asp?pid=7&ct=714

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ