ΕΛΕΠΑΠ & Εταιρία Προστασίας Σπαστικών Πόρτα Ανοιχτή, σε παράσταση στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, η bwin υποδέχτηκε παιδιά και νέους από την ΕΛΕΠΑΠ και την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», στην Εθνική Λυρική Σκηνή, για να παρακολουθήσουν την ξεχωριστή όπερα «Το Αηδόνι του Αυτοκράτορα».

Το μοναδικό έργο της Λένας Πλάτωνος πάνω στο ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν παρουσιάστηκε με τη μορφή της animated όπερας στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ενθουσιάζοντας παιδιά και νέους. Μετά το τέλος της παράστασης, οι προσκεκλημένοι της bwin, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τους πρωταγωνιστές ενώ απόλαυσαν τη βόλτα τους στoυς χώρους του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Εκ μέρους της ΕΛΕΠΑΠ, η Πρόεδρος κα Μαριάννα Μόσχου, δήλωσε: «Αισθανόμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί που στο δύσκολο , καθημερινό αγώνα μας για την αποκατάσταση περισσότερων από 1.000 βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία σε όλη την Ελλάδα, έχουμε πολύτιμο αρωγό μας τη bwin. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τη bwin και για την υπέροχη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία που εξασφάλισε για τα Γενναία Παιδιά μας, που είχαν την ευκαιρία να αναβιώσουν το αγαπημένο τους παραμύθι “Το Αηδόνι του Αυτοκράτορα”, μέσα από μια τόσο ξεχωριστή όπερα, στη μαγική Εθνική Λυρική Σκηνή».

Από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», η Πρόεδρος του Δ.Σ., Δάφνη Οικονόμου, δήλωσε: «Στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών “Πόρτα Ανοιχτή” πιστεύουμε πως η παιδεία, η καλλιέργεια και η τέχνη αποτελούν καθοριστικά στοιχεία στη ζωή κάθε ανθρώπου. Επίσης, πιστεύουμε στα παραμύθια. Οπότε ευχαριστούμε από καρδιάς τη bwin για την πρόσκληση που απηύθυνε στα παιδιά και στο προσωπικό μας να παρακολουθήσουν το υπέροχο παραμύθι του Άντερσεν “Το Αηδόνι του Αυτοκράτορα” στην Εθνική Λυρική Σκηνή».

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Ιωάννα Μπερίου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτεροι χαρούμενοι, που προσφέραμε στα παιδιά και νέους τα δύο Ιδρύματα ένα μοναδικό πολιτιστικό θέαμα. Η διαρκής στήριξή μας στην ΕΛΕΠΑΠ και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών “Πόρτα Ανοιχτή”, με ποικίλες πρωτοβουλίες επιβεβαιώνει τo όραμά μας να υποστηρίζουμε έμπρακτα τόσο τους ανθρώπους μας όσο και τις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε».

Η bwin, στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ και της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης με τίτλο bwincares. Περισσότερα για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ