ΟΚ! Anytime Markets: Στηρίζουν την αποστολή του Make-a-Wish

Τα OK! Anytime Markets, υιοθετώντας απόλυτα τις αρχές της κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και ειδικά τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, φέτος τα Χριστούγεννα, στηρίζουν το σημαντικό έργο του Make-a-Wish.

Συγκεκριμένα, από τις 20 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 με την αγορά μια συσκευασίας κουραμπιέδες ή μελομακάρονα ή βασιλόπιτα του OK!BREAD, που διατίθενται σε όλα τα καταστήματα του δικτύου των OK! Anytime Markets, η εταιρεία προσφέρει μέρος των εσόδων στο Make-a-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η κα Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets, ανέφερε σχετικά «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τις εορταστικές αυτές μέρες συνεισφέρουμε στην εκπλήρωση ευχών που δίνουν χαμόγελο και ελπίδα σε παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες, ενισχύοντας τα με συναισθηματική δύναμη ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που αφορούν στην υγεία τους. Εκ μέρους των OK! Anytime Markets δεσμευόμαστε ότι θα παραμείνουμε πιστοί στην υπόσχεση μας για δράσεις που στηρίζουν και βοηθούν τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. »

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ