Διπλή βράβευση για τον Όμιλο Quest στο θεσμό BRAVO 2019

Το έργο του Ομίλου Quest στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και οι στοχευμένες δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας βραβεύτηκαν χτες στην Τελετή Απονομής του θεσμού BRAVO 2019 που ενεργοποιεί τη διαδικασία διαλόγου με συμμετοχή πλήθους ενεργών πολιτών και κοινωνικών εταίρων. Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε για τη μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία αξιολόγησης των προτάσεων που υπέβαλε ο Όμιλος Quest και το δεύτερο για τη στοχευμένη δράση του IQbility, περιγραφή της οποίας κατατέθηκε στον πυλώνα «Κοινωνία».

Με στόχο τη δημιουργία αξίας για τα ενδιαφερόμενα μέρη, την κοινωνία και τη χώρα μας, ο Όμιλος Quest υλοποιεί πλήθος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  με στρατηγικό προσανατολισμό την ενίσχυση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, τη διασύνδεση Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης, την ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και την υποστήριξη κοινωφελούς έργου για ευπαθείς ομάδες και παιδιά. Κορυφαία δράση κοινωνικής υπευθυνότητας του Ομίλου Quest είναι το IQbility, μια σημαντική δομή υποστήριξης και προώθησης της ανάπτυξης του οικοσυστήματος νεοφυούς επιχειρηματικότητας που μετρά 6 χρόνια λειτουργίας. Το έργο του IQbility είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς οι υποστηριζόμενες ομάδες διαθέτουν τις λύσεις τους με μεγάλη επιτυχία στην Ελληνική και διεθνή αγορά.

Η συνολική επένδυση του Ομίλου στις ομάδες ξεπερνά τα €1.000.000, οδηγώντας στην περαιτέρω άντληση κεφαλαίων από τοπικούς και διεθνείς επενδυτές προς τις εταιρείες που υποστηρίχθηκαν που ξεπερνούν τα €15.000.000. Σημαντική είναι επίσης η συμβολή του IQbility στον περιορισμό της διαρροής πνευματικού κεφαλαίου και στη δημιουργία περισσότερων 100 εξειδικευμένων θέσεων εργασίας στην ελληνική αγορά, οι οποίες συνεχώς αυξάνονται.

Ως μεγάλος οργανισμός, ο Όμιλος Quest συμμετέχει στη διαδικασία διαλόγου του BRAVO  με συναίσθηση της συνεισφοράς του στην προώθηση των αρχών της Βιώσιμης Ανάπτυξης, καθώς και στη συνεργασία και την ενεργοποίηση της κοινότητας. Οι διαχρονικές και στοχευμένες δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας αντικατοπτρίζουν το όραμα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Ομίλου Quest, το οποίο συνοψίζεται στο τρίπτυχο «Τεχνολογία, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ