Η Enartia στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Enartia ανακοίνωσε σήμερα ότι στηρίζει έμπρακτα τον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού” δωρίζοντας το 10% όλων των εσόδων της 27ης Δεκεμβρίου 2019 που θα προκύψουν από τις πωλήσεις όλων των προϊόντων και υπηρεσιών Papaki.

Συγκεκριμένα, στις 27 Δεκεμβρίου 2019, και για ένα εικοσιτετράωρο, η Enartia προσκαλεί τους φίλους και φανατικούς υποστηρικτές της σε Ελλάδα και εξωτερικό να προτιμήσουν τις υπηρεσίες domain registration, website hosting, υπηρεσίες e-shop, πιστοποιητικά ασφαλείας SSL, business email και μια σειρά άλλων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών από το Papaki. Η κάθε αγορά με τη σειρά της θα συμβάλει στο να χαρίσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ολοένα και περισσότερα χαμόγελα.

«Η στήριξή μας στο Χαμόγελο του Παιδιού είναι μια μικρή ένδειξη αγάπης στα παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη βοήθεια, την αλληλεγγύη, το χαμόγελο, το να είναι απλώς παιδιά” δήλωσε ο Γιάννης Αλεξίου, Chief Marketing Officer – Enartia. «Σχεδιάσαμε αυτή την ενέργεια με γνώμονα την εταιρική κουλτούρα της Enartia που προάγει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της επιχειρηματικότητας. Σε αυτή την ενέργεια δεν χωράνε ‘ψιλά γράμματα’, ούτε εξαιρέσεις – όλα τα προϊόντα, όλες οι υπηρεσίες, ανεξαρτήτως τιμής, θα συνεισφέρουν στην έμπρακτη βοήθεια των παιδιών και των οικογενειών τους φέτος τις γιορτές. Ευχόμαστε οι φίλοι μας να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία.»

Ο πρόεδρος του Συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού” κος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Enartia για την υποστήριξή της μέσα από το Papaki και ευχόμαστε οι καταναλωτές να ανταποκριθούν στο κάλεσμά της. Για “Το Χαμόγελο του Παιδιού” είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε δίπλα μας επιχειρήσεις που, όπως η Enartia, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, συμμετέχουν ενεργά στο έργο μας και την αδιάκοπη προσπάθεια να βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ