Empowering Greek Heroes: Βοηθήστε τους Ήρωες που βοηθούν την κοινωνία

Την 1η διεθνή crowdfunding εκστρατεία, στην πλατφόρμα fundrazr, ξεκίνησε το HIGGS, το 1ο Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα.

Ο στόχος της εκστρατείας είναι να δώσει την ευκαιρία συμμετοχής σε 14 Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις, τους Ήρωες της κοινωνικής προσφοράς, να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του HIGGS, το οποίο ενδυναμώνει νέες και μικρομεσαίες ΜΚΟ από όλη τη χώρα. Μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και συμβουλευτική υποστήριξη σε 17 συνολικά θεματικές που αφορούν στον στρατηγικό σχεδιασμό και την βιώσιμη λειτουργία τους, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων.

Η εκστρατεία έχει ήδη συγκεντρώσει το 17% του στόχου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου. Ενώστε κι εσείς τις δυνάμεις σας με το HIGGS για να υποστηρίξουμε τους καθημερινούς Ήρωες των κοινωφελών οργανώσεων και να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!

Στηρίξτε την πρωτοβουλία, με μια δωρεά στο:

https://fundrazr.com/EmpoweringGreekHeroes?ref=em_78Wtdd_ab_5a0WnJiiypj5a0WnJiiypj

Σημαντικοί αρωγοί στην προσπάθειά μας είναι οι Υποστηρικτές της εκστρατείας Genesis Pharma και Nestle. Τους ευχαριστούμε θερμά, καθώς μέσα από τη συνεργασία μας αναγνωρίζουν τον κοινωνικό αντίκτυπο του HIGGS και τις απεριόριστες δυνατότητες που παρέχει στους Ήρωες που βοηθούν καθημερινά την κοινωνία μας!

Βίντεο Εκστρατείας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ