SPORT 24 και Navarino Challenge: Απόλυτα επιτυχημένες οι δημοπρασίες αθλητικών αντικειμένων

Οι δημοπρασίες συλλεκτικών αθλητικών αντικειμένων που πραγματοποίησε το Sport 24 και το Navarino Challenge, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Οι δημοπρασίες που ξεκίνησαν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου μέσω της πλατφόρμας Charity Idols διήρκεσαν 10 ημέρες (11/12 – 20/12). Στο διάστημα αυτό δημοπρατήθηκαν 44 συλλεκτικά αντικείμενα αγαπημένων αθλητών, “θρύλων” των σπορ, και με τη στήριξη του κόσμου συγκεντρώθηκε το ποσό των  7.500€.

Η εκ των κορυφαίων ελληνικών διοργανώσεων αθλητικού τουρισμού, το Navarino Challenge, απέδειξε εμπράκτως την σκέψη και φιλοσοφία της να βοηθάει και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Πρόκειται για μια ενέργεια αγάπης που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το SPORT 24 και την online πλατφόρμα Charity Idols με σκοπό να στηρίξει τρεις μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς τους οποίους «αγκάλιασε» από την πρώτη ημέρα του Navarino Challenge 2019. Όλα τα χρήματα από την δημοπρασία δόθηκαν ισομερώς: α) στο Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis για το πρόγραμμα σίτισης και προώθησης υγιεινής διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ, και μέσω του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου»: β) στην WWF Ελλάς και γ) στο Καρκινάκι.

Το ελληνικό brand που έγινε παγκόσμιο, όχι μόνο ως προς την καινοτομία του αλλά και ως προς την ποιότητά του διεθνώς, με την στήριξη των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και Ολυμπιονικών μας διέδωσε το μήνυμα αγάπης και προσφοράς με την ενέργεια που πραγματοποιήθηκε. Στην δημοπρασία συμμετείχαν προσφέροντας υπογεγραμμένα αντικείμενα και αναμνηστικά τους οι ακόλουθοι αθλητές: Νίκος Γκάλης (θρύλος του μπάσκετ & hall of famer), Γιάννης Αντετοκούνμπο (MVP του NBA), Λευτέρης Πετρούνιας (χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους), Παναγιώτης Γιαννάκης (θρύλος του μπάσκετ), Γρηγόρης Πολυχρονίδης (χρυσός Παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής boccia), Αλέξανδρος Νικολαΐδης (δις αργυρός Ολυμπιονίκης taekwondo), Σπύρος Γιαννιώτης (αργυρός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης open water), Περικλής Ιακωβάκης (Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής 400μ. με εμπόδια), Κέλλυ Αραούζου (παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης open water), Ελένη Χατζηλιάδου (παγκόσμια πρωταθλήτρια καράτε), Βασιλική Μιλλούση (παγκόσμια πρωταθλήτρια δοκού ισορροπίας), Τζο Αρλάουκας (θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης), Δημήτρης Διαμαντίδης (θρύλος του ελληνικού μπάσκετ), Κώστας Παπανικολάου (διεθνής καλαθοσφαιριστής με παρουσία στο NBA), Κώστας Κουφός (διεθνής καλαθοσφαιριστής με παρουσία στο NBA), Ντέιβιντ Ρίβερς (θρύλος του Ολυμπιακού), Κωνσταντίνος Καρνάζης (Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος), Μιχάλης Τριανταφυλλίδης (ρέκορντμαν συμμετοχών με την εθνική ομάδα βόλεϊ), Χρήστος Γάτσης (πρωταθλητής πυγμαχίας), Αλέξανδρος Νικολαΐδης (πρωταθλητής kickboxing), Δημήτρης Μώρος (personal trainer), Γιώργος Μασούρας (διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού), Νίκος Καρέλης (διεθνής ποδοσφαιριστής της Μπρέτφορντ). Τα αντικείμενα δώρισαν οι ίδιοι οι αθλητές ή φίλοι της διοργάνωσης του Navarino Challenge.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ