ΕΡΤ: Το «Μπορούμε» στην εκπομπή «προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος στις 04.01.2020

Η νέα εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00, ήρθε για να δώσει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά.

Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ο συνιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Μπορούμε, Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, είναι προσκεκλημένος της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15:00.

Ο κ. Θεοδωρίδης μιλάει για τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο που έχει η σπατάλη τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Επίσης, παρουσιάζει τη συλλογική προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Μπορούμε, που με το έργο και τις δράσεις του περιορίζει τη σπατάλη τροφίμων και καταπολεμάει τον υποσιτισμό σε όλη την Ελλάδα, αυξάνοντας παράλληλα την επισιτιστική στήριξη κοινωφελών φορέων σε όλη τη χώρα.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα.

Info

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Αλέξανδρος Θεοδωρίδης

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ