O ANT1 στήριξε και αυτά τα Χριστούγεννα τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Για άλλη μια χρονιά ο ΑΝΤ1 απέδειξε την κοινωνική του ευαισθησία με δράσεις για τη στήριξη και τη βοήθεια των μικρών παιδιών. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την Αγάπη, Πράξη», από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, βοήθησε τα Γενναία Παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ να συνεχίσουν τις θεραπείες τους!

Οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν μαζικά και με εντυπωσιακό τρόπο στο κάλεσμα του ΑΝΤ1. Μέσα από 28.800  κλήσεις και 5.395 SMS στο 19811, συγκεντρώθηκε το ποσό των 54.557!

Παράλληλα, αγαπημένα πρόσωπα του σταθμού όπως η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Δανάη Λουκάκη, θέλοντας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, βρέθηκαν τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στην πρότυπη παιδική χαρά της ΕΛΕΠΑΠ, Μίνως Κυριακού, «Παίζουμε Όλοι Μαζί» για να γνωρίσουν και να παίξουν με τα Γενναία Παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ.

Η εβδομάδα 23 έως και 27 Δεκεμβρίου ήταν για το «Still Standing» και το «Rouk Zouk» αφιερωμένη στην στήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και του «Make a Wish», αντίστοιχα.

«Still Standing» – Mαζί για το Παιδί

Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχτηκε όλη την εβδομάδα, στο «Still Standing Special», πρόσωπα του ΑΝΤ1, συντελεστές αγαπημένων εκπομπών και σειρών του  σταθμού, καθώς και τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Η Παριζιάνα». Συνολικά συγκεντρώθηκαν 18.598€ τα οποία θα βοηθήσουν το έργο της ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

«Rouk Zouk» – Make a Wish

Στο εορταστικό πλατό του «Rouk Zouk Special» βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές των θεατρικών παραστάσεων «Hairspray», «Του Κουτρούλη ο Γάμος» και «Βουτιά στην Βυθούπολη», καθώς και οι πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σειρών του ΑΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις» και «Άγριες Μέλισσες». Με αυτόν τον τρόπο συγκεντρώθηκαν 16.300€ για την εκπλήρωση των ευχών των παιδιών του «Make a Wish».

Ο ΑΝΤ1 αξιοποίησε και φέτος τη δύναμη του μέσου της τηλεόρασης για καλό σκοπό, προτρέποντας το τηλεοπτικό κοινό να γίνει και αυτό μέρος της αλυσίδας προσφοράς του. Η κοινωνική αλληλεγγύη αποτελεί, άλλωστε, αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής του ταυτότητας κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα σε κάθε ευκαιρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ