LG Αθλητές του Αύριο: Συμμετείχε σε φιλικό αγώνα με την Sports Academy of Larissa

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ομάδα «LG Αθλητές του Αύριο» της LG Electronics Hellas στην Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ. Οι 20 αθλητές συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα με την Sports Academy of Larissa δίνοντας όλοι τον καλύτερό τους εαυτό.

Η ομάδα «LG Αθλητές του Αύριο» υποδέχθηκε τους αθλητές της Sports Academy of Larissa στο Eurohoops Dome και έπαιξε ένα δυνατό φιλικό αγώνα μπάσκετ. Η φιλική αναμέτρηση έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές να εφαρμόσουν όσα μαθαίνουν στις προπονήσεις σε συνθήκες αγώνα και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι σε έναν αξιόλογο και μαχητικό αντίπαλο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με όρεξη και ενθουσιασμό και απόλαυσαν την αγωνιστική εμπειρία στο έπακρο, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των θεατών που τους παρακολούθησαν από κοντά. Νικητές ήταν όλοι, καθώς σημασία έχει η εμπειρία και όχι το αποτέλεσμα του σκορ.

Στόχος της LG και του προγράμματος “LG Αθλητές του Αύριο” καθώς και της Eurohoops Academy Εξέλιξις Α.Σ. είναι να προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια και αθλητικές εμπειρίες στα παιδιά ώστε να γίνουν καλύτεροι αθλητές και συναθλητές. Για τη νέα χρονιά αναμένονται ακόμα περισσότερες αθλητικές ή μη δράσεις και πολλές αγωνιστικές εμπειρίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ