Ένωση «Μαζί για το Παιδί»: Βράβευση της bwin για την καθοριστική συμβολή της

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διοργάνωσε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 τα 7α Βραβεία «Μαζί για το Παιδί», στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη Πειραιώς. Σκοπός του θεσμού, που ξεκίνησε από το 2011, είναι να αναδειχθούν αφανείς άνθρωποι που προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο, ανατρέποντας τα δεδομένα και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

Η bwin, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, υποστηρίζει από το 2018 έμπρακτα το πολύ σημαντικό έργο της Ένωσης, ενισχύοντας σταθερά το πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι». Παράλληλα, χρηματοδοτεί καθοριστικά έργα υποδομής και προγράμματα των σωματείων μελών της, ενεργοποιώντας εθελοντικά και το προσωπικό της.

Για αυτή την καθοριστική προσφορά το κορυφαίο στοιχηματικό brand βραβεύτηκε από την Πρόεδρο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, Αλεξάνδρα Μαρτίνου. Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Ιωάννα Μπερίου η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η τιμητική αυτή βράβευση, είναι το επιστέγασμα μίας διετούς ουσιαστικής υποστήριξης στο έργο της Ένωσης. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αποτελούμε σύμμαχο και αρωγό της προσπάθειας της αυτής, ενεργοποιώντας την Κοινωνία προς αυτή την κατεύθυνση

Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος, στο πλαίσιο της μεγάλης χορηγίας της bwin στην ΚΑΕ Ολυμπιακός στους εκτός έδρας αγώνες της Ομάδας σε χώρες που δεν δραστηριοποιείται η bwin, προβλήθηκε το λογότυπο της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Δείτε το βίντεο των πρωτοβουλιών της bwin προς την Ένωση, οι οποίες υλοποιήθηκαν το 2019: https://youtu.be/BLctCRZSaow

Τέλος, στην εκδήλωση τιμήθηκαν για το έργο τους και την προσφορά τους η κυρία Αλίκη Τσιαμούρα, Πρόεδρος της «Ένωσης την Κυριών Δράμας» και ο κύριος Λεωνίδας Κουρσούμης, δημιουργός του «Παλαιοπωλείου των Αστέγων». Τα «Έργο Ζωής» και «Μάθημα Ζωής» τα απένειμε η κυρία Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα, Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών και πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

Η bwin, στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης με τίτλο bwincares. Περισσότερα για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ