«Οι γυναίκες στο επιχειρείν υποστηρίζουν τη συμβολή της μόδας στην κυκλική οικονομία»: Εγκαινιάστηκε σειρά κοινών δράσεων Womanitee και Fabric Republic

Υπάρχει τρόπος να συμβάλει άμεσα και αποτελεσματικά η βιομηχανία της μόδας στην κυκλική οικονομία; Πώς μπορεί ο καθένας από εμάς να βοηθήσει τον αγώνα για την διάσωση του πλανήτη ανοίγοντας απλά την ντουλάπα του;

Σε μία ζεστή βραδιά στο «σπίτι» του Fabric Republic, με γιορτινή διάθεση και πολλά λαμπερά χαμόγελα, οι γυναίκες επιχειρηματίες του Womanitee ανέπτυξαν επιχειρήματα με δυναμικό λόγο και διαδραστικές παρουσιάσεις, εγκαινιάζοντας μια σειρά κοινών δράσεων με θέμα «Οι γυναίκες στο επιχειρείν υποστηρίζουν τη συμβολή της μόδας στην κυκλική οικονομία»!

Η Σόνια Γερολυμάτου – Λαζαρίδου, γενική διευθύντρια της GEROLYMATOS International εξήγησε «Πώς μπορεί η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα – Womanitee και το Fabric Republic να συμπράξουν για τη βιώσιμη ανάπτυξη» ενώ η Joy Κουμεντάκου, Joy Artivist & Fashion Marketer, μίλησε για « Ηθική και Βιώσιμη Μόδα».

Η πρώτη κοινή δράση Womanitee και Fabric Republic ήταν πραγματικά μια ευκαιρία για γιορτή καθώς ξεκίνησε με την κοπή της πίτας για την νέα χρονιά –παρουσία του πατέρα Φιλόθεου Ορφανουδάκη, Διευθυντή Στέγης Κατάκοιτων Γερόντων Ιερέας Αρχιεπισκοπής Αθηνών- και κορυφώθηκε με ένα πάρτι networking και ανταλλαγής σκέψεων για τις επόμενες κινήσεις της σύμπραξης!

Η Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη, Ιδρύτρια & Πρόεδρος της APSON CSR και Eπικεφαλής του Womanitee, παρουσίασε τους στόχους, το όραμα αλλά και τα νέα project του Womanitee που έχουν ήδη δρομολογηθεί, ευχαριστώντας το ΙΑΣΙΣ για την στήριξή του.

Ο συντονισμός του event που σηματοδοτεί μια εποχή δημιουργικής συνεργασίας Womaniteee και Fabric Republic, έγινε από τον Γενικό Διευθυντή του ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, Νίκο Μπαλτά.

Η εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Fabric Republic στη Νέα Φιλαδέλφεια (Βασιλέως Αλεξάνδρου 8), ξεκίνησε με Βιωματικό Εργαστήρι Εξοικείωσης με την αναπηρία από τους Labyrinth of Senses, KINITRO ΑΜΚΕ και χαιρετισμούς από τους Μαρία Σαρρή – Ηλιάκη (Πρόεδρος ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ), Νίκο Μπαλτά (Γενικός Διευθυντής ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ), Σάββα Χρυσαφίνη (Υπεύθυνος CONNECT YOUR CITY), Μαρία Κούτρα (Ψυχολόγος ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ).

Ακολούθησαν παρουσιάσεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον:

Ελένη Νικολούτσου (Κοινωνική Λειτουργός ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ): Σύντομη Παρουσίαση ΙΑΣΙΣ», Κυριακή Κοροβέση (Υπεύθυνη Διασύνδεσης Fabric Republic): «Παρουσίαση Fabric Republic – Λειτουργία και Αποτελέσματα», Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Project manager Fabric Republic): «Νέα εποχή του Fabric Republic», Παναγιώτης Βαλαβάνης (Διευθυντής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Δρομοκαΐτειο & Ψυχίατρος) «Το Fabric Republic ως μέθοδος εργοθεραπείας. Η συμβολή του στην ψυχική υγεία ασθενών », Σόνια Γερολυμάτου – Λαζαρίδου (Γεν. Διευθύντρια GEROLYMATOS International): «Πώς μπορεί η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα – Womanitee και το Fabric Republic να συμπράξουν για τη βιώσιμη ανάπτυξη», Joy Κουμεντάκου (Joy Artivist & Fashion Marketer): « Ηθική και Βιώσιμη Μόδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ