La Roche-Posay: Στηρίζει το έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ»

Η La RochePosay πιστή στην αποστολή της, να είναι δίπλα σε όλους τους ασθενείς με καρκίνο,για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει τον Όμιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» με μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση και ανακούφιση των ασθενών από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες που προκαλούνται στο δέρμα από τις χημειοθεραπείες.

Στόχος της ανανέωσης της συνεργασίας είναι αφενός η ευαισθητοποίηση του κόσμου και αφ’ εταίρου η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των ασθενών με καρκίνο, με κυριότερο μήνυμα ότι όλοι έχουν θέση στην ομορφιά.

«Παραμένουμε πιστοί στο όραμα μας, “Κανένας ασθενής μόνος του ενάντια στον καρκίνο!” και συνεχίζουμε να ενισχύουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το έργο του ομίλου «ΑγκαλιάΖΩ». Βασικός μας στόχος για το 2020 είναι να «είμαστε δίπλα» σε ακόμα περισσότερους ασθενείς μέσω στοχευμένων ενεργειών που θα τους βοηθήσουν να βγουν νικητές σε αυτή τη δύσκολη μάχη», δήλωσε ο Brand Manager της La Roche-Posay  Σπύρος Αρβανιτάκης.

Είναι γεγονός πως οι θεραπείες για τον καρκίνο έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Οι ιατρικές εξελίξεις έχουν φέρει στο προσκήνιο νέες θεραπευτικές μεθόδους, οδηγώντας σε μια ολοένα και πιο εξατομικευμένη προσέγγιση στους ασθενείς. Όμως, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το δέρμα σε όλο το σώμα υφίσταται αλλαγές, οι οποίες ονομάζονται «δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες» που μπορεί ακόμα και να αλλάξουν ριζικά την ποιότητα ζωής και την ψυχολογία του ασθενούς.

Αυτές οι ανεπιθύμητες παρενέργειες στο δέρμα μπορούν να εξισορροπηθούν και να ανακουφιστούν με την κατάλληλη δερμοκαλλυντική φροντίδα με σκοπό να βελτιωθεί συνολικά η ποιότητα ζωής των ασθενών. Τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche-Posay έχουν δεσμευτεί να υπηρετήσουν αυτό το σκοπό και να φροντίσουν το δέρμα των ασθενών με καρκίνο, να περιορίσουν ή να επιβραδύνουν τις όποιες  ανεπιθύμητες ενέργειες και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τις θεραπείες.

Σε αυτό το πλαίσιο, εκτός των προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδας, η La Roche-Posay αναπτύσσει δράσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών όπως :

  • Εσπερίδες ενημέρωσης ασθενών, νοσηλευτικού προσωπικού & συγγενών
  • Δράσεις ενημέρωσης φροντίδας και ομορφιάς (περιποίηση και make-up)
  • Διάθεση 4500 προϊόντων & 4500 ενημερωτικών εντύπων στους ασθενείς

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και επιτυχημένη δράση για το 2019 αποτέλεσε η θέσπιση του Blue Nails Month ,μιας ενέργειας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παραπάνω συνεργασίας και η La Roche-Posay λανσάροντας ένα μπλε συλλεκτικό βερνίκι κάλεσε όλες τις γυναίκες να διαδώσουν το μήνυμα και να στηρίξουν ενεργά το έργο του Ομίλου.

Η Αναστασία Πασακοπούλου, Πρόεδρος του ΔΣ του ΑγκαλιάΖΩ δήλωσε:

«Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ μετά τις επιτυχημένες δράσεις που πραγματοποίησε την περσινή χρονιά, οι οποίες ήταν μέρος της καμπάνιας ‘Αγκαλιάζουμε το δέρμα του ασθενούς με καρκίνο’ συνεχίζει την συνεργασία του με την εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων LaRochePosay. Η συμπαράσταση της εταιρίας στο έργο μας ήταν ουσιαστική και σημαντική και παρείχε μεγάλη ασφάλεια στους ασθενείς μας. Η ποιότητα, η βελτίωση και η ανακούφιση του δέρματος τους κατά την διάρκεια των θεραπειών, τους γέμισε αισιοδοξία . Οι ασθενείς ένιωσαν ανακουφισμένοι και για μια ακόμη φορά η ποιότητα ζωής τους ήρθε στο επίκεντρο του έργου μας.  Πραγματοποιήθηκε διανομή εντύπων με την αιγίδα και την συγγραφή της ΕΔΑΕ και  διανομή 4500 kits με προϊόντα δερμοκαλλυντικών στο Νοσοκομείο Μεταξά και Metropolitan. Παράλληλα τα ραντεβού περιποίησης με τα προϊόντα της La RochePosay από αισθητικούς – εθελόντριες του Ομίλου μας σε ασθενείς με καρκίνο έδωσαν νότες αισιοδοξίας στην ζωή τους. Τέλος με την συνεργασία του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου στην ημερίδα με θέμα ‘Οι αμέτρητες όψεις του ωραίου’ έγινε απολύτως κατανοητό ότι τα εμπόδια στερεοτυπικών καταστάσεων σε σχέση με το Ωραίο είναι εφικτό να ξεπεραστούν βλέποντας πολύπλευρα ότι το ωραίο έχει αμέτρητες όψεις.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ