Κωτσόβολος: Στηρίζει την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας και την Ολυμπιακή Ομάδα

Η εταιρία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στηρίζει την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα στο δρόμο προς το Τόκυο, καθώς και το Πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ», ανταποκρινόμενη στις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων 2020, αλλά και του Ολυμπιακού πνεύματος.

Η εταιρεία εμπνέεται από το μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτισμικό γεγονός του πλανήτη, που φέτος υπόσχεται ένα υπέρτατο τεχνολογικό υπερθέαμα, με πρωταγωνιστές την καινοτομία και την τεχνολογική αρτιότητα σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης, και συνδέεται με το όραμα της Ολυμπιακής Ομάδας και με τους Αθλητές που διαγωνίζονται με πάθος για διάκριση, ατομικά και συλλογικά, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι αρχές που διέπουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, για επίτευξη των καλύτερων προσωπικών επιδόσεων, ίσες ευκαιρίες, δημιουργία κληρονομιάς για τις επόμενες γενιές, ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το όραμα της Κωτσόβολος για μία καλύτερη ζωή.

Στο δρόμο της προς το Τόκυο, στηρίζει η Κωτσόβολος την αθλήτρια της πάλης Μαρία Πρεβολαράκη από το 2018. Η χρυσή πρωταθλήτρια της πάλης αγωνίστηκε στο ελεύθερο 55 κιλών στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και έφτασε στους προημιτελικούς. Έχει κερδίσει δύο χρυσά στους Μεσογειακούς Αγώνες 2013 και 2018, στις κατηγορίες των 55 και 53 κιλών, αντίστοιχα. Στους Ολυμπιακούς του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση. Ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 53 κιλών στο διεθνές τουρνουά πάλης «Yasar Dogu» που διεξήχθη στην Τουρκία.

Εμπνεόμενη από τους σπουδαίους αθλητές και τιμώντας το ιδεώδες του Ολυμπιακού Πνεύματος και το Πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ», η Κωτσόβολος εμψυχώνει το αθλητικό ιδεώδες και υποστηρίζει την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Πρεσβευτές της ξεχωριστής εκδήλωσης θα είναι δημοφιλείς καλλιτέχνες, καθώς και Ολυμπιονίκες, στηρίζοντας όλοι μαζί το Πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» και κάνοντας για μια ακόμα φορά υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Η Ολυμπιακή Φλόγα συμβολίζει τον ισχυρότερο πνευματικό δεσμό του αθλητισμού με την κοινωνία, αποτελώντας γέφυρα σύνδεσης με τα ιδανικά της Κωτσόβολος για μία καλύτερη ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ