COMBATT: Παρούσα στο συνέδριο Future of Retail που οργανώθηκε από την ΕΣΕΕ

Τις εργασίες του συνεδρίου κήρυξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο συνέδριο συμμετείχε πληθώρα διακεκριμένων ομιλητών από τον χώρο των επιχειρήσεων και του εμπορίου, καθηγητές ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων, διευθυντές ινστιτούτων κοινωνικών εταίρων καθώς και εκπρόσωποι της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Combatt κ. Διονύσης Μπουντουβάς συμμετείχε στο πάνελ με θέμα «Λιανικό Εμπόριο και Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, παρουσίασε τη λειτουργία του ΣΣΕΔ, ανέλυσε την αδιαμφισβήτητη αναγκαιότητα της περιβαλλοντικά ορθής διαχείρισης των αποβλήτων συσσωρευτών οχημάτων & βιομηχανίας και επισήμανε τον σημαντικό ρόλο που έχει να επιτελέσει ο κλάδος του Λιανεμπορίου στην πορεία της μετάβασης από την παλιά γραμμική στη νέα κυκλική οικονομία καθώς και τις δυνατότητες που η συνεργασία diμε το δίκτυο της Combatt προσφέρει στις επιχειρήσεις λιανικής.

Στο πάνελ επίσης συμμετείχε ο κ.  Ιωάννης Σιδέρης, Δ/νων Σύμβουλος του ΕΟΑΝ καθώς και οι κ.κ. Γιώργος Μελισσαρόπουλος, Project Manager Fabric Republic, Ευριπίδης Δήμου, Διευθυντής στο Τμήμα Διαχείρισης Συμβάσεων ΕΕΑΑ και Κωνσταντίνος Αστρίδης, Founder, Recycglobe.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ