Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του EBEN GR

Η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του ΕΒΕΝ GR καθώς και η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου  2020.

Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης έγινε απο τον Πρόεδρο του ΕΒΕΝ κο Γκορτζή εκτενής αναφορά στον Απολογισμό Δράσης για το έτος 2019, τον Οικονομικό απολογισμό 2019, την Έκθεση Ελεγκτικής επιτροπής 2019. Στην συνέχεια ανακοινώθηκε μία σειρά νέων δράσεων του EBEN GR για το 2020.

To EBEN GR έχοντας ως στόχο την προώθηση των αρχών και αξιών της Επιχειρηματικής Ηθικής και της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας διοργανώνει για 8η χρονιά διαγωνισμό διπλωματικών εργασιών για μεταπτυχιακούς φοιτητές με θέμα : << ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ>>

Παράλληλα ανακοινώθηκαν οι ενέργειες του AMBASSADORS CLUB OF EBEN απο τον Δρ. Τσάκωνα  για το 2020 όπως η βράβευση των ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ των μελών εταιρειών του ΑCE που  Θα  πραγματοποιηθεί  την 1η εβδομάδα του Ιουνίου 2020 καθώς και το ετήσιο booklet που θα  περιλαμβάνει  τις προγραμματισμένες ενέργειες  σχετικά με το Βιοτικό περιβάλλον και Αβιοτικό περιβάλλον.

Ο ετήσιος κύκλος των πιστοποιήσεων Responsible Management Excellence 2020 έχει ήδη ξεκινήσει με την συμμετοχή σημαντικού αριθμού εταιρειών και οργανισμών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του AMBASSADORS CLUB OF EBEN μπορείτε να έχετε στο http://ambassadorsclub.gr/

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τις πιστοποιήσεις-βραβεύσεις από το EBEN στο site www.eben.gr

Ο Πρόεδρος Αντώνης Γκορτζής και το ΔΣ του EBEN ευχαριστούν για ακόμα μια φορά όλους όσους συνέβαλαν  και συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια του οργανισμού για διάδοση των αρχών και αξιών της Εταιρικής Κοινωνικής Yπευθυνότητας  και Επιχειρηματικής Ηθικής με σκοπό την ισόρροπη επίτευξη κερδοφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ