Μεγάλο Παζάρι – Garage Sale από τους Φίλους της Μέριμνας

Tην Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου, ανοίγουν οι αποθήκες στο Νέο Ηράκλειο, για το Μεγάλο Παζάρι των “Φίλων της Μέριμνας”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση: «Εκεί, σε ένα ευρύχωρο περιβάλλον θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε έπιπλα -vintage και μοντέρνα- φωτιστικά, πίνακες, χαλιά και εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα επιπλώσεων, όλα σε μοναδικές τιμές!

Όπως πάντα, τα έσοδα από το Garage Sale θα διατεθούν για το έργο που προσφέρουν οι δύο από τις βασικές υπηρεσίες της Μέριμνας:

Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι: Εκπαιδευμένη διεπιστημονική ομάδα (ιατροί, νοσηλευτές, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός) της Μέριμνας φροντίζει στο σπίτι το παιδί που πάσχει από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, στηρίζοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος: Εξειδικευμένη ψυχολογική στήριξη στο παιδί-έφηβο που πενθεί την απώλεια αγαπημένου του προσώπου».

Φέτος η Μέριμνα συμπληρώνει 25 χρόνια λειτουργίας, προσφέροντας δωρεάν όλες τις υπηρεσίες της σε παιδιά και οικογένειες που τις έχουν ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ