Sony: Στήριξη στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα

To WALKMAN® Σειράς W της Sony ήταν χορηγός της επετειακής διοργάνωσης του «30ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.» και του αγώνα 2 χλμ. για παιδιά, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας και το περιοδικό RUNNER, στις 25 Νοεμβρίου 2012, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό. Η Sony, θέλοντας να στηρίξει την πολύτιμη αυτή προσπάθεια, που ήταν αφιερωμένη στο έργο της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», βρέθηκε εκεί προσφέροντας την υποστήριξη της και επιβραβεύοντας τρεις τυχερούς δρομείς, τους χάρισε με διαδικασία ηλεκτρονικής κλήρωσης το NWZ-W262, την ειδικά σχεδιασμένη για σπορ συσκευή αναπαραγωγής MP3 WALKMAN®, χωρητικότητας 2 GB.

Περισσότεροι από 1.500 δρομείς στα 10 χλμ. και 200 μικροί δρομείς στα 2 χλμ. έτρεξαν στον 30ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας συμμετέχοντας σε μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού γεμάτη κέφι, καλή διάθεση και πολλές χαρούμενες στιγμές. Στόχος της διοργάνωσης ήταν να προαχθούν οι αθλητικές αξίες και να περάσει ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας. Η παραλιακή λεωφόρος πλημμύρισε από δρομείς κάθε ηλικίας, οι οποίοι έτρεξαν μια ευχάριστη διαδρομή, απολαμβάνοντας έναν καλά οργανωμένο αγώνα.

H κα Εύα Ζαρμπή, Marketing Supervisor Hellas & Cyprus, Sony Central and Southeast Europe, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Σειρά W των WALKMAN® περιλαμβάνει προϊόντα που απευθύνονται κατεξοχήν στο δραστήριο κοινό των δρομέων που αντιμετωπίζουν το τρέξιμο ως κίνητρο και στάση ζωής. Το NWZ-W262 «απελευθερώνει τη μουσική» κατά το τρέξιμο, χωρίς μπλεγμένα και περιττά καλώδια και ξεχωρίζει για τη σταθερή και άνετη εφαρμογή του, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα».

Google+

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ