Δωρεά Νοσοκομειακών Κλινών Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας στο ΑΧΕΠΑ από το Grand Hotel Palace Thessaloniki

Το Grand Hotel Palace Thessaloniki προχώρησε στη δωρεά τριών (3) σύγχρονων ηλεκτρικών νοσοκομειακών κλινών Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ ώστε να συμβάλλει στη μάχη των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της επιδημίας του COVID-19.

Στο Grand Hotel Palace, η διοίκηση και οι άνθρωποί μας γνωρίζουμε καλά ότι φιλοξενία σημαίνει να περιθάλπεις και να φροντίζεις γενναιόδωρα τους επισκέπτες σου, να προσφέρεις ό,τι μπορείς με την καρδιά σου, να μοιράζεσαι και να είσαι πάντα εκεί για ότι χρειαστεί.

Αυτές οι διαχρονικές αξίες μας και το υψηλό αίσθημα διαρκούς κοινωνικής προσφοράς, μας καθοδηγούν να συμβάλλουμε και εμείς αυτή τη δύσκολη στιγμή στη μάχη για τον κορονοϊό (COVID-19). Στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανείς. Οι καρδιές και οι σκέψεις μας είναι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πληγεί αλλά και σε αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά, με τόση δυσκολία στα νοσοκομεία της χώρας μας.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο σημαντικό τους έργο και ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπορούμε όλοι μαζί να σχεδιάζουμε ξανά το μέλλον μας με αισιοδοξία. Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί, υγιείς, ώστε να κάνουμε τα μελλοντικά μας όνειρα για ταξίδια καλύτερα από τις αναμνήσεις μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ