Sarkk ΑΒΕΕ: Στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS και του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας

Οι μέρες που διανύουμε είναι πρωτόγνωρες για τη χώρα μας. Η πανδημία του Κορωνοϊού απαιτεί κοινωνική αλληλεγγύη και ευθύνη από όλους για την αντιμετώπιση αναγκών. Υπό αυτό το πρίσμα, η Sarkk ΑΒΕΕ προχώρησε και αυτή τη φορά στη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS και του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις που απαιτούνται λόγω του Covid-19, επενδύοντας με δυναμισμό και ευθύνη στην αισιοδοξία των παιδιών και στο κοινωνικό έργο που επιτελείται από τα ιδρύματα.

H Sarkk ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, έστειλε για 7η συνεχόμενη χρονιά στα δύο ιδρύματα καινούργιο ρουχισμό και υποδήματα Tommy Hilfiger & Tommy Jeans για τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτά. H παράδοση έγινε με ειδική ασφαλής διαδικασία χωρίς επαφή, που εφαρμόζει η Sarkk ΑΒΕΕ και στις παραδόσεις από το e-shop tommy.com.

H Marketing & Communications Manager της Sarkk ABEE κ. Συλβή Γερογιάννη, δήλωσε: «Φέτος το Πάσχα, είναι εντελώς διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές. Τα παιδιά μένουν μέσα και θέλουμε να έχουν άνετα ρούχα που θα τα κάνουν να νιώθουν όμορφα. Σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε, είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε αλληλέγγυοι και ενωμένοι προκειμένου να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας με τα οποία μας ενώνει πλέον βαθιά εκτίμηση και φιλία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ