Η Candia στήριξε τον Δήμο Αθηναίων στην δημιουργία του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων

Η Candia, η ελληνική εταιρεία που προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και υψηλής ποιότητας προϊόντα ύπνου για όλη την οικογένεια, με έντονο το αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στην κοινωνία στάθηκε αρωγός του Δήμου Αθηναίων στο να πραγματοποιήσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο όπως το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αχαρνών και Λιοσίων.

 

Με σεβασμό προς την κοινή προσπάθεια όλων για την επιτυχή αντιμετώπιση της κρίσης και την ασφάλεια των πολιτών, η Candia εξόπλισε τη νέα δομή με 44 μονά ορθοπεδικά στρώματα. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία θέλησε να στηρίξει τον Δήμο στην δημιουργία μίας από τις μεγαλύτερες σύγχρονες δομές που αποτελούν και λύση για την πόλη.

Ο Χαράλαμπος Βελιβασάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Candia, δήλωσε «Σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας, δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε παρόντες, να μην στήριξουμε ένα έργο υποδομής για το σήμερα και το αύριο όπως το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Με γνώση, σεβασμό και εμπειρία, η οικογένεια της Candia θέλει με αυτόν τον τρόπο να βάλει το δικό της λιθαράκι στην επιτυχή διέξοδο από αυτή την κρίση. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την μάχη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ