Η ISS Hellas στο πλευρό των Δομών Φιλοξενίας Αστέγων του Δήμου Αθηναίων

H ISS Facility Services Hellas, ενώνει τις δυνάμεις της με το Δήμο Αθηναίων στη μάχη κατά της νόσου CΟVID-19. H εταιρεία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς την ελληνική κοινωνία και με πλήρη συναίσθηση της πρωτόγνωρης συγκυρίας που διανύουμε, συμβάλλει δυναμικά στον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου και αναλαμβάνει για δύο μήνες τον καθαρισμό και την ενδελεχή απολύμανση του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου.

Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας που επισκέπτονται το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, με την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων πρόληψης ως βασική προτεραιότητα για την αποφυγή της εξάπλωσης της νόσου.

Στο πλαίσιο αυτό, η ISS Facility Services Hellas σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων προχωρά άμεσα στην εντατική απολύμανση του νέου κέντρου, χωρητικότητας έως και 400 ατόμων. Τα έμπειρα μέλη της ομάδας της ISS, με τον σύγχρονο εξοπλισμό της εταιρείας θα προχωρήσουν σε σχολαστικούς καθαρισμούς και απολυμάνσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε κρίσιμα σημεία, όπως στους χώρους υγιεινής και σίτισης, καθώς και στους κοιτώνες των δομών. Οι καθαρισμοί και οι απολυμάνσεις στις δομές φιλοξενίας θα πραγματοποιούνται καθημερινά.

Με αφορμή τη συμβολή της ISS στο σημαντικό έργο του Δήμου Αθηνών, ο Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ISS Ελλάδας, δήλωσε: «Στην ISS, αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της κατάστασης με την οποία όλοι είμαστε αντιμέτωποι, ως μια πρόκληση που οφείλουμε να μας βρει έτοιμους να δράσουμε. Θέτουμε λοιπόν εαυτούς, παρόντες και ενεργούς σε αυτή τη μάχη, με προτεραιότητα την ασφάλεια των συνανθρώπων μας και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου, μέσα από αυτό που γνωρίζουμε καλά να κάνουμε. Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας, αξιοποιώντας τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, παραμένει στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας και απαντά με πράξεις στο κάλεσμα της κοινωνίας, που χρειάζεται αυτή τη στιγμή πιο πολύ από ποτέ τη στήριξη και τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα. Από την πλευρά μας, διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε έμπρακτα και ουσιαστικά παρόντες με συνέπεια, υπευθυνότητα και αλληλεγγύη».

Οι Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από την ISS Hellas θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ακολουθώντας τις θεμελιώδεις αξίες και αρχές για κοινωνική προσφορά που διέπουν την εταιρεία.

##

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ