MISKO: Eνισχύει την πρωτοβουλία #cook4heroes σε συνεργασία με τον Σεφ Γιάννη Λουκάκο

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η MISKO στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό και σε συνεργασία με τον σεφ Γιάννη Λουκάκο, ενισχύει την πρωτοβουλία #cook4heroes.

Η ενέργεια #cook4heroes, που ξεκίνησε από την έμπνευση και  την ιδέα των ανθρώπων των εστιατορίων Cookoovaya, Basegrill και Travolta να συνεισφέρουν εν μέσω κραντίνας, μεταφέρει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και στους νοσηλευτές μέσα από ένα πιάτο καλομαγειρεμένο φαγητό.

Με υψηλό αίσθημα σεβασμού προς τους συνανθρώπους μας, που εργάζονται με αυταπάρνηση στην πρώτη γραμμή και μάχονται για την καταπολέμηση της πανδημίας, η MISKO συνεργάζεται με τον σεφ Γιάννη Λουκάκο, με τα εστιατόρια Ψωμί & Αλάτι, ALIO και Buddhashand.gr που προστέθηκαν και αυτά με τη σειρά τους στη δράση, και προσφέρει ζυμαρικά για τις ανάγκες των γευμάτων που ετοιμάζει. Τα γεύματα παραλαμβάνουν οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων και τα διανέμουν στους εργαζομένους των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό, Ευαγγελισμός και Σωτηρία.

Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών για περισσότερα από 90 χρόνια, πιστή στις αξίες της, βάζει το δικό της λιθαράκι στην εθνική συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού στηρίζοντας τους εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ