ATHENA Organization: Στο πλευρό του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας σε συνεργασία με αλυσίδες

Ο ATHENA Organization, σε συνεργασία με δύο μεγάλες αλυσίδες supermarket, στηρίζει το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, προσφέροντας επιταγές και δωροκάρτες για αγορές προϊόντων από τα καταστήματα λιανικής τροφίμων.

Δύο αλυσίδες σουπερμάρκετ, ανάμεσά τους η Lidl Ελλάς, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ATHENA Organization για κοινωνική προσφορά με τη διάθεση χρηματικών επιταγών και δωροκαρτών στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας. Μέσω της ελεύθερης επιλογής αγαθών από τα αντίστοιχα καταστήματα, η δράση είχε ως στόχο την κάλυψη ενός σημαντικού μέρους των αναγκών του Ιδρύματος την τρέχουσα περίοδο.

Ένα μέρος του ποσού των επιταγών κάλυψε και ο ATHENA Organization. Συνολικά, το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας προμηθεύτηκε αγαθά ύψους 1.000 ευρώ, τα οποία προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες 17 παιδιών, ηλικίας 6-17 ετών.

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η θετική ανταπόκριση από ιδιωτικούς φορείς στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε μια ευαίσθητη ομάδα της κοινωνίας, αυτή των παιδιών. Είναι χρέος όλων μας αλλά και αποστολή του ATHENA Organization να ενισχύουμε και να προωθούμε την ευημερία των παιδιών. Ευχαριστούμε θερμά τις αλυσίδες τροφίμων για την ευγενική προσφορά τους στη συγκεκριμένη δράση, σε μία κρίσιμη και δύσκολη περίοδο για όλους μας», ανέφερε η Πρόεδρος του ATHENA Organization, κα Αθηνά Πάσσιου.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, ο ATHENA Organization συνεχίζει την προσπάθεια προσφοράς για το κοινό καλό, σε έναν κόσμο που αλλάζει. Το επόμενο διάστημα, θα προχωρήσει σε αντίστοιχες δράσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ενισχύοντας τους τομείς της υγείας, της κοινωνικής μέριμνας, της εκπαίδευσης και της εργασίας.