Mars Petcare: #ΜένουμεΑσφαλείς φροντίζοντας και τους τετράποδους φίλους μας

Σε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία και τη διεθνή κοινότητα, η Mars Hellas βρέθηκε για μια ακόμα φορά δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, προσφέροντας στήριξη και στους τετράποδους φίλους μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία και οι εργαζόμενοι της, υλοποίησαν με ιδιαίτερη ευαισθησία και υπευθυνότητα κατά την περίοδο του lock down, μια σειρά από δράσεις που στόχο είχαν να καλύψουν τις ανάγκες αδέσποτων σκύλων και γατών, οι οποίοι λόγω των περιορισμών που ίσχυαν στις μετακινήσεις, βρέθηκαν χωρίς την τροφή και την αγάπη που τους πρόσφεραν οι άνθρωποι που τα φρόντιζαν.
Ειδικότερα, η Mars Hellas σε συνεργασία με το Animal Solidarity (μια πρωτοβουλία του Υπ. Εσωτερικών σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) και φιλοζωικές οργανώσεις, παρείχε σε διάστημα 2 μηνών τροφή, νερό, αγάπη και φροντίδα σε αδέσποτους σκύλους και γάτες σε όλη την Ελλάδα, διανέμοντας περισσότερες από 100.000 μερίδες τροφής. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της Mars Hellas υποστήριξαν εθελοντικά τη δράση, συμμετέχοντας και οι ίδιοι στη διανομή τροφής στην Αθήνα για πάνω από 1.500 αδέσποτα που είχαν ανάγκη.

Συμμετέχοντας στην ενέργεια, ο Γενικός Διευθυντής της Mars Multisales East Med, Jonas Schauman, τόνισε: «Στην Mars το όραμα μας για τον κόσμο του αύριο ξεκινά από τον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε σήμερα. Και ο κόσμος για τον οποίο αγωνιζόμαστε είναι ένας κόσμος καλύτερος και για τα κατοικίδια. Ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που διανύουμε τώρα, καλούμαστε να πάρουμε την ευθύνη και να υποστηρίξουμε τους τετράποδους φίλους μας όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή την πρωτοβουλία, καλώντας όλους να στηρίξουν τα αδέσποτα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Με αφορμή τη συγκεκριμένη δράση η Mars δημιούργησε ένα video που καλεί το ευρύ κοινό να στηρίξει τις ανάγκες των αδέσποτων, που θα συνεχίσουν να χρειάζονται φροντίδα και για το επόμενο διάστημα, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλα τα ζώα!