Το CU Around δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Σε συνέχεια των πρωτόγνωρων συνθηκών που συνδέονται με την έλευση της νόσου COVID-19, το CU Around, μέσω της φιλανθρωπικής δράσης Give your 10%, στήριξε 150 αστέγους και συνανθρώπους μας σε ανάγκη, προσφέροντάς τους γεύματα και νερό για 30 ημέρες.

Συγκεκριμένα, ακόμα και «από μακριά», το CU Around βρέθηκε κοντά τους, προσφέροντας συνολικά 4.500 γεύματα και 9.000 φιάλες νερό, χάρη στη συμβολή των συνδρομητών του CU οι οποίοι παραχώρησαν στην πρωτοβουλία αυτή την έκπτωση 10% που δικαιούνται στο efood. Στην συνέχεια, το CU διπλασίασε το ποσό αυτό, προσφέροντας το σε γεύματα και νερό, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.

Επίσης, τη δράση αυτή στήριξε η Domino’s pizza, η οποία συνέβαλε αναλαμβάνοντας τις παραδόσεις των γευμάτων και χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα.

Μάλιστα, μπορεί η δράση Give your 10% να ολοκληρώθηκε στις 20 Μαΐου 2020, αλλά το Give your +1 θα βρίσκεται όλο το χρόνο κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι CU συνδρομητές είναι να πάρουν κωδικό για τις προσφορές του CU Around, μέσω του MY CU APP ή εδώ και να τη δωρίσουν για καλό σκοπό.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φιλανθρωπική δράση του Vodafone CU είναι διαθέσιμες στο link που ακολουθεί: https://www.vodafonecu.gr/cu-around/give-your-1_/