Η ethelon γυρίζει σελίδα – Αναλαμβάνει νέα γενική διευθύντρια η Αναστασία Γαβρήλου

Μετά από ένα 2019 που είδε την ομάδα της ethelon να μεγαλώνει και να εξελίσσεται αλλά και τη λειτουργία της να αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο, το 2020 ξεκίνησε με μια πρόκληση για όλους. Η ethelon κατάφερε να ανταπεξέλθει στις νέες συνθήκες, αναδεικνύοντας αξιόλογες πρωτοβουλίες αντιμετώπισης της κρίσης του κορωνοϊού, βάζοντας ως προτεραιότητα την κοινωνική προσφορά.

Από τις 15 Ιουνίου, η ομάδα της ethelon αλλάζει και είναι χαρά μας να καλωσορίσουμε την Αναστασία Γαβρήλου στη θέση της νέας γενικής διευθύντριας του οργανισμού. Η Αναστασία προέρχεται από τον χώρο του εμπορίου & των εξαγωγών και τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιούνταν στον χώρο των πωλήσεων & trade marketing, με βασικά καθήκοντα τον στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων.

Μέσα από νέες συνθήκες και με ανανεωμένη ομάδα, η ethelon αλλάζει σελίδα και προχωράει προς το μέλλον με προσήλωση στις αξίες της συνεργασίας και της κοινωνικής προσφοράς που την ανέδειξαν στο χώρο του εθελοντισμού στην Ελλάδα με σκοπό να φτάσει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο όραμα και την αποστολή της, την εδραίωση του εθελοντισμού ως τρόπου ζωής και κυρίαρχης αξίας στην κοινωνία, δίνοντας την δυνατότητα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε εθελοντικές δράσεις ώστε να προσφέρουν στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο τους.