Henkel-Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας: Υποστηρίζουν το έργο της Αποστολής

Ευγενική δωρεά για την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής

Αναλυτικά όπως αναφέρει ανακοίνωση των εταιρειών: «Στη Henkel, δεσμευόμαστε όλες οι πράξεις μας να είναι «για καλό»! Με αγάπη προς τον συνάνθρωπο και αφοσίωση στη δέσμευση αυτή, ο Τομέας Laundry & Home Care της Henkel Hellas και τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, υποστηρίζουν τις δράσεις της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» για την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Η  «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε ένα περιβάλλον συνεχιζόμενων κοινωνικών-οικονομικών προκλήσεων, έχει ως προτεραιότητα, την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων  και στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους. Σε μια εποχή που οι κοινωνικές ανάγκες είναι εντονότερες από ποτέ η HENKEL και τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας ενισχύουν το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για την προσφορά πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε ενήλικες και παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, φροντίζει καθημερινά χιλιάδες ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες.

Παράλληλα, από τις 17 έως τις 30 Ιουνίου στα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας βρείτε τις μοναδικές προσφορές της Henkel στις αγαπημένες μάρκες Dixan, Persil, Neomat, Bref, Color Catcher και Vapona με έκπτωση έως και 50%.

Είμαστε εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, στηρίζοντας το έργο της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, «για καλό»!

Όλες οι Δυνάμεις μας για καλό! Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας:

Στη Henkel, φροντίζουμε η κάθε πράξη μας να είναι για καλό, και δεσμευόμαστε για ένα βιώσιμο αποτύπωμα, θέτοντας ως προτεραιότητα την κοινωνία, το περιβάλλον και τα σχολεία! Δουλεύουμε αδιάκοπα, έτσι ώστε κάθε προϊόν, κάθε ιδέα, κάθε λειτουργία μας να σέβεται και να προστατεύει το περιβάλλον. Εφαρμόζουμε νέες, καινοτόμες ιδέες, υιοθετώντας έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, με προτεραιότητα τον άνθρωπο. Επενδύουμε συνεχώς σε προγράμματα επιμόρφωσης και στηρίζουμε την εκπαίδευση με ποικίλα προγράμματα και δράσεις. Προσπαθούμε όλοι μαζί για να χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Εξάλλου, είναι για καλό!»