ATHENA ORGANIZATION: Στηρίζει το ΚΥΑΔΑ με προϊόντα διατροφής

Ο ATHENA Organization, στο πλαίσιο της αποστολής του να ενεργοποιήσει φορείς και πολίτες της κοινωνίας σε πράξεις καλοσύνης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, διέθεσε προϊόντα διατροφής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α).

Η προσφορά αφορούσε σε δωρεά ιδιώτη-υποστηρικτή του ATHENA Organization, ο οποίος προσέφερε προϊόντα διατροφής, μεταξύ των οποίων 1.500 φρέσκα αυγά. Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. υποστηρίζει κάθε μήνα 26.000 ανθρώπους με τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.

«Ακόμη ένας συμπολίτης μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας ενισχύοντας την προσπάθεια του ΑTHENA Organization για στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η κινητοποίηση, όχι μόνο από οργανισμούς αλλά και από απλούς πολίτες, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας προσφέροντας με κάθε τρόπο στους συνανθρώπους μας που ζουν στα όρια της φτώχειας», δήλωσε η Πρόεδρος του ATHENA Organization, κα Αθηνά Πάσσιου.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, ο ATHENA Organization συνεχίζει την προσπάθεια προσφοράς για το κοινό καλό, σε έναν κόσμο που αλλάζει. Το 2020, ανταποκρινόμενος στις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του ιού covid-19, o ATHENA Organization ενεργοποίησε την κοινωνική καμπάνια #ΚάνεΤοΚαλό με σκοπό την κάλυψη βασικών αναγκών των κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται υποστήριξη σε συνεργασία με κοινωνικά υπεύθυνες επιχειρήσεις και απλούς πολίτες. Μεταξύ άλλων, 32 φορείς και ιδιώτες έχουν εκδηλώσει έως σήμερα το ενδιαφέρον τους να συνδράμουν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Οργανισμού.