Vodafone: Μαζί ξεκινάμε πάλι

Με το μήνυμα #μαζί_ξεκινάμε πάλι, το Vodafone Business στέκεται δίπλα στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τις βοηθά να κάνουν το Restart, παρέχοντας δωρεάν για 3 μήνες όλα τα εργαλεία Giga Smart Business και Smart Working και δίνοντάς τους την ευκαιρία να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή πιο γρήγορα από ποτέ, χωρίς αρχική επένδυση από την πλευρά τους, ώστε να είναι έτοιμες και παραγωγικές ό,τι κι αν συμβεί…

#μαζί_ξεκινάμε πάλι για την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων με λύσεις Giga Smart Business και Smart Working δωρεάν για 3 μήνες από τη Vodafone χωρίς αρχική επένδυση

Το Vodafone Business φέρνει νέας γενιάς IoT υπηρεσίες για την αποτελεσματική επανεκκίνηση και υπεύθυνη λειτουργία όλων των εταιρειών, με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων

Με το μήνυμα #μαζί_ξεκινάμε πάλι, το Vodafone Business στέκεται δίπλα στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τις βοηθά να κάνουν το Restart, παρέχοντας δωρεάν για 3 μήνες όλα τα εργαλεία Giga Smart Business και Smart Working και δίνοντάς τους την ευκαιρία να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή πιο γρήγορα από ποτέ, χωρίς αρχική επένδυση από την πλευρά τους, ώστε να είναι έτοιμες και παραγωγικές ό,τι κι αν συμβεί, δίχως να χάσουν χρόνο ή τις ευκαιρίες της αγοράς.

Επιπλέον, το Vodafone Business ξεκινά την εμπορική διάθεση νέων, καινοτόμων λύσεων Internet of Things, που επιτρέπουν στις εταιρείες να εξασφαλίσουν την άνετη επιστροφή στην εργασία για τους εργαζομένους και τους πελάτες τους. Οι λύσεις, οι οποίες συμμορφώνονται με το ισχύον καθεστώς προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σχεδιάστηκαν ώστε να αυξήσουν την προστασία της υγείας και ασφάλειας, διαφυλάσσοντας τους εργαζομένους από την έκθεση σε πρόσθετο κίνδυνο και διασφαλίζοντας την πλήρως υπεύθυνη λειτουργία τους επιχειρήσεων.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης δήλωσε: «Μαζί ξεκινάμε πάλι και στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Γνωρίζουμε ότι η επόμενη μέρα τις βρίσκει σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον το οποίο κάνει το ψηφιακό τους άλμα απαραίτητη προϋπόθεση για να ανταποκριθούν στις μεγάλες αλλαγές που έρχονται. Με τους ανθρώπους και τις τεχνολογίες της, η Vodafone στέκεται δίπλα στις μικρομεσαίες και τις τουριστικές επιχειρήσεις, έρχεται να τις βοηθήσει να ξεκινήσουν πάλι, και τους παρέχει ψηφιακά εργαλεία αιχμής, ώστε με ταχύτητα και ευκολία να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, να προστατέψουν πελάτες και εργαζομένους και να είναι έτοιμες για το μέλλον».

Δωρεάν για 3 μήνες όλες οι υπηρεσίες Giga Smart Business και Smart Working

Συγκεκριμένα, το Vodafone Business προσφέρει δωρεάν για 3 μήνες σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλο το χαρτοφυλάκιο εργαλείων και ψηφιακών λύσεων Giga Smart Business, το οποίο μπορεί να τις οδηγήσει σε αύξηση πωλήσεων, μεγαλύτερη ευελιξία και μείωση κόστους, αλλά και να τις προετοιμάσει καλύτερα για το αύριο της ψηφιακής οικονομίας. Προσφέρονται δημοφιλείς υπηρεσίες από όλη τη γκάμα του Giga Smart Business, όπως το Τηλεφωνικό Κέντρο στο Cloud μέσω του Vodafone One Net, το Vodafone ΙοΤ Fleet ή Cooler control, το Vodafone MPOS, το Vodafone Professional SMS pack, το Vodafone Contacts list και άλλες.

Επιπλέον, το Vodafone Business παρέχει δωρεάν για 3 μήνες τις νέες υπηρεσίες Business Online που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένα εργαλεία για το ψηφιακό τους άλμα, με την υποστήριξη της Ομάδας Ready, χωρίς αρχική επένδυση και με εξόφληση μέσω μηνιαίου παγίου, όπως νέες υπηρεσίες δημιουργίας website και eshopκατασκευή business σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και υποστήριξη σε καμπάνιες ή διαφήμιση στα social media, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να ασχοληθούν απερίσπαστα με τον πυρήνα των δραστηριοτήτων τους, επενδύοντας παράλληλα σε νέα κανάλια πώλησης και διαφήμισης.

Ακόμη, το Vodafone Business προσφέρει δωρεάν για 3 μήνες σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις την δημοφιλή υπηρεσία Office Everywhere από το πακέτο επιλογών Vodafone Smart Working, έναν πρωτοποριακό συνδυασμό σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων, που απελευθερώνει επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και προσφέρει στους εργαζομένους τους όλα όσα χρειάζονται για να δουλεύουν από απόσταση και να παίρνουν το γραφείο τους παντού, συνδυάζοντας Vodafone Mobile Broadband 5GΒ, Microsoft 365 Business Standard, με όλα τα εργαλεία συνεργασίας, και Vodafone Secure Device Management γιατί ενισχυμένη ασφάλεια.

Παράλληλα, το Vodafone Business ξεκινά την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας Vodafone Smart Social Ads, η οποία επιτρέπει σε τουριστικές επιχειρήσεις, καταστήματα λιανικής ή εστίασης να προσελκύσουν τουρίστες ή κατοίκους της περιοχής τους, μέσω στοχευμένης διαφήμισης στα social media βάσει κοινού, τοποθεσίας ή και άλλων δημογραφικών κριτηρίων με εύκολο τρόπο. Έτσι, επιτρέπει σε συνοικιακά καταστήματα λιανικής ή εστίασης να επικοινωνούν τοπικά με κατοίκους της περιοχής τους ή επισκέπτες, με συγκεκριμένη στόχευση, μέσω αλγορίθμων των social media, και να τους προσελκύσουν στο κατάστημα τους με προσφορές ή εκπτώσεις, ακόμα και αν δεν έχουν website ή σελίδα στα social media.

Νέας γενιάς υπηρεσίες IoT για τη διασφάλιση της υπεύθυνης λειτουργίας και της επανεκκίνησης των επιχειρήσεων, με προστασία των προσωπικών δεδομένων

Το Vodafone Business ξεκινά την εμπορική διάθεση νέας γενιάς λύσεων Vodafone IoT για να προσφέρει στις επιχειρήσεις όλες τις δυνατότητες διασφάλισης της προστασίας των εργαζομένων τους, αλλά και των πελατών τους με εύκολο τρόπο, μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας.

Ειδικότερα, σε συνεργασία με την Vodafone Innovus, το Vodafone Business δημιούργησε την υπηρεσία  Vodafone ΙοΤ Thermal Temperature Control για την εύκολη και εξ αποστάσεως μέτρηση υψηλής θερμοκρασίας σώματος, που περιλαμβάνει μόνιμες ή φορητές εγκαταστάσεις θερμικών καμερών υψηλής τεχνολογίας, σε συνδυασμό με εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, για την αυτόματη και άμεση αναγνώριση επισκεπτών ή εργαζομένων με αυξημένη θερμοκρασία σώματος, κατά την είσοδό τους στον χώρο. Η υπηρεσία  σχεδιάστηκε, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιωτικότητα των πολιτών, ώστε να διασφαλίζει τη συμμόρφωσή της με το ισχύον καθεστώς προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Επιπλέον, το Vodafone Business έρχεται να προσφέρει μία τεχνολογική λύση  πρώτης γραμμής για να στηρίξει τις επιχειρήσεις στην υποχρέωσή τους για διατήρηση αποστάσεων και έλεγχο του αριθμού των επισκεπτών και εργαζομένων στις εγκαταστάσεις τους, χωρίς την ανάγκη χρήσης ανθρώπινων πόρων σε κάθε είσοδο για χειροκίνητη καταμέτρηση.  Πρόκειται για τη λύση Vodafone IoT Occupancy Control που αποτελείται από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου της πληρότητας ενός χώρου, όπου με τη χρήση 3D HD κάμερας, που τοποθετείται στην είσοδο κάθε χώρου και αλγορίθμου τεχνητής νοημοσύνης (AI), επιτυγχάνει μέγιστη ακρίβεια καταμέτρησης και στέλνει αυτόματες ειδοποιήσεις, εάν παραβιαστεί το όριο χωρητικότητας. Η υπηρεσία  συμμορφώνεται πλήρως με το ισχύον καθεστώς προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ακόμη, το Vodafone Business ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της ΙοΤ λύσης Vodafone Remote healthcare, μίας προηγμένης διασυνδεδεμένης υπηρεσίας eHealth που επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων και την ιατρική συμβουλευτική ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό από απόσταση. Πρόκειται για ένα ψηφιακό ιατρικό βαλιτσάκι, έτοιμο προς χρήση, μέσω IoT Global SIM για αδιάλειπτη επικοινωνία με επικοινωνία και ανταλλαγής δεδομένων μέσω εφαρμογής για smartphone ή tablet καθώς και πρόσβαση από Web,  με πολύ φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, και ιατρικούς αισθητήρες που συνδέονται με Bluetooth, μεταφέρουν δεδομένα του ασθενούς και στέλνουν συναγερμό εάν χρειαστεί. Η λύση, η οποία αναπτύχθηκε από τη Vodafone Innovus, στηρίζεται στην δεκαετή εμπειρία του προγράμματος Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone. Η υπηρεσία συμμορφώνεται πλήρως με το νομικό πλαίσιο προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Στη Vodafone #μαζί_ξεκινάμε πάλι ώστε:

  • Να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις να επανεφεύρουν τον εαυτό τους, να ξεπεράσουν τη καταιγίδα και να προετοιμαστούν για το ψηφιακό τους μέλλον,
  • Να βοηθήσουμε τους ιδιώτες να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους, τις ασχολίες, τις αξίες και τα ενδιαφέροντά τους,
  • Να προσφέρουμε στους ανέργους όλα τα εργαλεία που χρειάζονται ώστε να επαναχαράξουν την επαγγελματική τους ζωή και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά,
  • Να παράσχουμε στην κοινωνία τη δυνατότητα να συνεισφέρει ενεργά, με τη δύναμη της τεχνολογίας, στην αντιμετώπιση της νόσου COVID-19 και στη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειάς μας.
  • Να επανασχεδιάσουμε την εργασιακή καθημερινότητα των εργαζομένων και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας.