Στις 9 Οκτωβρίου το Sustainability Forum 2020

Για ένατη συνεχή χρονιά η Global Sustain διοργανώνει το Sustainability Forum, ένα μοναδικό event για την εταιρική υπευθυνότητα και αειφορία. 

Το Sustainability Forum 2020 – A training, networking and professional development event, θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου 2020, στo NJV Athens Plaza στην Αθήνα.

Φέτος, στο πλαίσιο των συνθηκών που διαμορφώνει η πανδημία του COVID-19 και με άξονα την ασφάλεια όσων εμπλέκονται στο θεσμό του Sustainability Forum, το event θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή (phygital), ενώ θα φέρει και πιστοποίηση COVID Shield από την TÜV AUSTRIA Hellas. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν περιορισμένες θέσεις στο χώρο διεξαγωγής του Forum, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα sessions μέσω live streaming, έχοντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους ομιλητές αλλά και ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από ειδική πλατφόρμα.

Στο Forum θα συμμετάσχουν κορυφαίοι ομιλητές και ειδικοί σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, από οργανισμούς όπως: Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ), BMW Foundation Herbert Quandt, Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL), Carbon Trade Exchange, Oramique, Signify, Sympraxis Team, TÜV AUSTRIA Hellas αλλά και στελέχη επιχειρήσεων οι οποίοι μέσα από ειδικές συνεδρίες θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες.

Η θεματολογία του φετινού Forum περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Αγορά και πώληση carbon credits
  • Καινοτόμες τεχνικές στην επικοινωνία και την εμπλοκή των ενδιαφερόμενων μερών
  • Εμπνέοντας την υπεύθυνη ηγεσία
  • Βιώσιμος επιχειρηματικός μετασχηματισμός
  • Εκτίμηση των κινδύνων ESG στον τραπεζικό, επενδυτικό και ασφαλιστικό τομέα
  • Ευκαιρίες βιώσιμης χρηματοδότησης από αναπτυξιακούς οργανισμούς (EBRD)
  • Εργαλεία για τη μετάβαση σε μια πράσινη οικονομία
  • Συμβουλευτική υποστήριξη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης
  • Πιστοποιημένη αειφόρος επιχείρηση στην εποχή της πανδημίας. Παγκόσμια megatrends και νέες προκλήσεις
  • Να είσαι. Να ζεις. Να εξελίσσεσαι.

Το Sustainability Forum 2020, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη βιώσιμη ανάπτυξη, όπως: υπεύθυνοι βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής υπευθυνότητας, ανθρώπινου δυναμικού, μάρκετινγκ και εταιρικών υποθέσεων, ειδικοί επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, περιβαλλοντολόγοι, μηχανικοί περιβάλλοντος, στελέχη ποιότητας, μηχανικοί ΙΤ, νομικοί, επενδυτές, στελέχη MKO, φοιτητές κ.ά.

Για μια ακόμα χρονιά είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας, με σεβασμό πάντα στη δημόσια υγεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εγγραφές και χορηγικές δυνατότητες στο Forum, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://sustainabilityforum.gr/.