Shop & Trade: Birkenstock Professional στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των ΜΕΘ

Η Shop & Trade δωρίζει 300 ζευγάρια παπούτσια Birkenstock Professional στο ιατρικό καινοσηλευτικόπροσωπικό των ΜΕΘ που βρίσκονται τους τελευταίους μήνες στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον COVID-19.

Τον περασμένο μήνα παραδόθηκαν από τη Shop & Trade 205 ζευγάρια Birkenstock Professional στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» και 96 ζευγάρια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Ατττικόν», ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς τους ιατρούς και νοσηλευτές των ΜΕΘ για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν και την ανεκτίμητη προσφορά τους.

Τα Birkenstock Professional κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στη Γερμανία και είναι ιδανικά για επαγγελματίες που εργάζονται σε νοσοκομειακές μονάδες με αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. Διαθέτουν ορθοπεδικά προσθαφαιρούμενα πέλματα και έχουν δυνατότητα εύκολης απολύμανσης, είτε άμεσα, με χλωρίνη για την προστασία από ιούς (συμπεριλαμβανομένου και του COVID-19), είτε με πλύση στους 80οC. Χαρακτηρίζονται από μεγάλη αντοχή στα περισσότερα χημικά, αλκαλικά και στη χλωρίνη και έχουν υψηλό δείκτη αντιολισθητικότητας SRC και πιστοποίηση ΕΝ ISO 20347:2012.

Μέσω των προαναφερόμενων χαρακτηριστικών η Birkenstock Professional εξασφαλίζει την ασφάλεια, την άνεση και την υγιεινή των εργαζομένων, αυξάνοντας  την αίσθηση σιγουριάς και την απόδοση, καθώς μειώνεται το αίσθημα κόπωσης στα πόδια και τη μέση αλλά και τα πιθανά εργατικά ατυχήματα.