Welcome Stores: Στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για διακομιδή 101 νεογνών σε νοσοκομεία

Η «Welcome Stores» στηρίζει έως το τέλος του έτους τη δράση για την ασφαλή διακομιδή 101 νεογνών στα νοσοκομεία όλης της επικράτειας στηρίζοντας “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η «Welcome Stores», μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών, που ξεκίνησε τη λειτουργία της 10 χρόνια πριν, αριθμεί σήμερα 85 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Με σήμα το χαμόγελο, κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών. Στο πλαίσιο της υψηλής αίσθησης εταιρικής ευθύνης, θέλοντας έμπρακτα να αποδείξει πως αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία, ιδιαίτερα στις κρίσιμες εποχές που διανύουμε εν μέσω πανδημίας, και με σεβασμό στο μεγάλο έργο που επιτελεί ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το Διοικητικό Συμβούλιο της «Welcome Stores», αποφάσισε ομόφωνα να υποστηρίξει το έργο του οργανισμού και τις δράσεις που υλοποιούνται για τα παιδιά με προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, η «Welcome Stores» στηρίζει έως το τέλος του έτους τη δράση για την ασφαλή διακομιδή 101 νεογνών στα νοσοκομεία όλης της επικράτειας. Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού, κος Κώστας Γιαννόπουλος, αναφερόμενος στην υποστήριξη της εταιρείας, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρικών, «Welcome Stores», που αποφάσισε  να στηρίξει έμπρακτα το δύσκολο και καθημερινό αγώνα του οργανισμού. Χάρη σε αυτή τη σημαντική συμβολή, μαζί θα καταφέρουμε να σώσουμε τις ζωές 101 νεογνών και να χαρίσουμε ελπίδα στις οικογένειές τους».

Ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει 7 πλήρως εξοπλισμένες Κινητές Ιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας – Ασθενοφόρα, τα οποία έχουν ενταχθεί στο ΕΚΑΒ και από το 1997 έως και σήμερα έχει πραγματοποιήσει 22.834 διακομιδές.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της αλυσίδας «Welcome Stores», κος Φίλιππος Ιωαννίδης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και είναι τιμή μας, που με τα καταστήματά μας και τους πελάτες μας, συνεισφέρουμε σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Στο να κρατάμε δυνατό το χαμόγελο του παιδιού. Γιατί αυτό είναι η Welcome stores. Μια αλυσίδα από χαμόγελα».