TÜV AUSTRIA Hellas: Απτή συνεισφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας

Η TÜV AUSTRIA Ηellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων της χώρας μας, αποδεικνύει στην πράξη τη στήριξή του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και παρέχει ιατρικό εξοπλισμό στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σαρωτικό κύμα της εξάπλωσης του Covid, η TÜV AUSTRIA Ηellas συμμετέχει ενεργά και υποστηρίζει τις υγειονομικές δομές της χώρας μας με υλικό και κατάλληλο εξοπλισμό. Σε αυτό το πλαίσιο και αντιλαμβανόμενη τις ελλείψεις στις Δομές Υγείας στηρίζει τώρα το έργο του νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας και προσφέρει 2.000 τεμάχια ειδών προστασίας – χειρουργικές μάσκες και γάντια, στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης πανδημίας.

 Η TÜV AUSTRIA Ηellas με το βλέμμα στραμμένο στους πραγματικούς αγωνιστές αυτής της συγκυρίας στέκεται στο πλευρό τους, με όσα μέσα διαθέτει. Με στόχο την ουσιαστική συνεισφορά στην Κοινωνία και την κάλυψη αναγκών σε πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία, δίνει το παρών και συνεισφέρει στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας που κάνουν τη διαφορά για την μετρήσιμη αντιμετώπιση του φαινομένου του Covid που επηρεάζει τη ζωή όλων μας.