ΖΑΓΟΡΙ «Τρέχουμε» μαζί για τον μικρό Νεκτάριο

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, πάντα αλληλέγγυο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, στηρίζει ως μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης τον δρομικό φιλανθρωπικό αγώνα SITHONIA MINI MARATHON – RUN FOR NEKTARIOS που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2020, δίνοντας έμφαση στην αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς την κοινωνία μας.

Μια πολύ ιδιαίτερη και σημαντική αθλητική διοργάνωση, που έχει ως αποστολή την κάλυψη του αναγκαίου εξοπλισμού του μικρού Νεκτάριου Ψηλογιάννη, ο οποίος πάσχει από βροχοπνευμονική δυσπλασία και χρήζει μηχανικής υποστήριξης. Χάρη σε αυτήν την πρωτοβουλία της τοπικής κοινωνίας, ο μικρός Νεκτάριος θα έχει την ευκαιρία να βρει άμεση πρόσβαση στον απαραίτητο εξοπλισμό και στις θεραπείες του.

Δεδομένων των συνθηκών, το SITHONIA MINI MARATHON – RUN FOR NEKTARIOS θα πραγματοποιηθεί συμβολικά, χωρίς ανοιχτή συμμετοχή αθλητών και χωρίς κοινό για την προστασία όλων. Όμως ακόμα κι αν δεν επιτρέπουν οι συνθήκες να είμαστε εκεί, μπορούμε να συμμετέχουμε μέσα από το κινητό ή τον υπολογιστή μας.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, ως μεγάλος χορηγός, στέλνει μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ευαισθητοποίησης και μας καλεί όλους να παρακολουθήσουμε τις δύο διαδρομές, 5 χλμ και 20 χλμ, στις 20 Σεπτεμβρίου στις 09:00 π.μ. μέσω live streaming από την επίσημη σελίδα Facebook της διοργάνωσης.

Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης, στον μικρό Νεκτάριο! Γιατί το καλό το έχουμε μέσα μας και μεγαλώνει όταν το μοιραζόμαστε!